Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.12.2012 17:36 - Най-после:Научно признание за приноса на господин sparotok в историческата наука!
Автор: saportok Категория: История   
Прочетен: 24274 Коментари: 143 Гласове:
39

Последна промяна: 13.12.2012 18:12

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Обхванат съм от тежка творческа депресия...Искам да творя за тракийските цивилизации,но не се сещам какво.
И последните ми постове,макар и фундаментални неща,които баняджиите крият от нас,пак не ме направиха удовлетворен.Че и по-лошо:Научих,че господин sparotok мислел да напусне блога.Без дори farewell парти на инвесторски разноски.А той наистина направи много за популярността на историческата наука тук и доказа безспорно,че учените за нищо не стават и са прости шарлатани.Сега просто ще си тръгне и ще бъде забравен.
На добра идея ме наведоха колегите,които постоянно ме обвиняват,че иронизирам и руша делото на sparotok.Напротив,аз дълбоко го уважавам и днес реших,амбициран от тях,да се боря за него за признание,за което никой от колегите и приятелите му не се е преборил!
Господин sparotok,който си тръгва,е изследвал всичко в тракологията и оттам е и моята творческа криза.Той ме изоставя в ошушкано лозе.
Но ми дойде на ума друго.Реших,че за цялата дейност на човека по доказване на простотиите на учените  е добре
да предложим господин sparotok за парична награда за творчеството му при МОН(плюс признание бонус).
Ще искаме всичките му статии да бъдат публикувани в научно списание по тази програма:

http://www.minedu.government.bg/top_menu/science/competitions/12-10-31_publikacii.html


Тъй,като вече закъсняваме с няколко дена(което няма да е проблем ако побъурзаме,има и алтернатива

http://nsfb.net.server19.host.bg/system/storage/Inst_eKand_09.pdf

(Открит 2009 перманентен конкурс)

Пояснявам за нямащите време да четат:в програмата кандидатстват статии с научен принос без значение ценза на кандидатстващият.Одобрените се публикуват в специализирани списания и получават награда от МОН/специализиран фонд+евентуален хонорар.
Аз предлагам за тази програма всички фундаментални статии на господин sparotok.
Как ще стане това,разбира се няма да мине без подписка,за каквато ще се опитаме да приемем Вашите гласове за статията.Без подписка може да бъде допусната най-много една статия,което е смешно и не илюстрира цялостната творческа дейност на господина.
Аз ще обединя данните,че изготвя молбата и ще я пусна.
Ако не го одобрят,ще протестираме пред МОН,пред НС,навсякъде!Като всички учени напоследък.Все пак той е един от нас и най-много от нас се е борил на попрището на науката.


Следва списък на статиите,които мисля,че трябва да бъдат публикувани за да се разбере идеята на човека. Да припомним на аудиторията откритията,които си струват публикуването.И да сме благодарни на цялостното творчество на sparotok,благодарение на което вече знаем:


Нашите предци,българо-траките,са
британци.Разбира се в качеството си на римляни те са премачкали британците и са вдигнали Адриановият вал.Малко вина носят там  и траките-етруски.Като галски друиди българите са воювали с Рим.Оттам тези  гали са се прехвърлили отново в Британия.Отстрани са ги наблюдавали българите-ирландци.От другата страна в подобен кръговрат са се завъртели българите-готи,българите-испанци,и българите-португалци.
В бързината пропуснахме
българите-белгийци.Германците,само скромно сме се ограничили да им заемем

бит и култура.
Освен това:

 

Траките-българи са китайци,това науката го крие,и те са строили китайската стена.Обаче те се падат и хуните,където я нападнали от другата страна за да я защитят отзад-т.е. да я пробват, един вид тест драйв.Зад тях се настанили българите-тохари-носели шаманизма в Монголия и Китай.Иначе българите са утигури.Произхождат от гигантите по бащина линия.В мирно време в Азия са иранци.Перси т.е.После създали Русия.По пътя кръстили Балхара в средна Азия.Малко се падат арменци и грузинци.По принцип траките-българи са иначе също така жени,те са амазонките-жените воини.
Траките-българи са
Митанийци,коиот са се опълчили на Египет,докарвайки дългокракото Нефертити.Обаче преди това са били и египтяни и са строили пирамидите. Както ще разберете от коментар 92 на sparotok,технологията за строежа на пирамидите си е чисто наша-разбира се за това е виновна красивата българоегиптянка Родопа.Това,че египтяните са българи,се разбира и по славянските имена в Египет,най-известна сред които е Клеопатра(а точно от Египет между другото траките сме довели пръдливото тракийско племе на данайците,да не се чудите откъде са).Това обаче изобщо не ни пречи да сме хиксоси и да сме окултурили Близкия Изток още веднъж-както ще разберете по коментарите на sparotok в тази и тази тема. При това е важно да не забравяме,че сме хети.Биваме също така и троянци,потомци на най-известната троянка-Горгона Медуза.Изобщо да не забравяме че сме финикийци,потомци на красивата Европа.Обаче сме си местни,де.
Ние сме цивилизовали и сме дали класата на
Индия.Преди това всъщност сме били сармати и арийци,дето са покорили Индия.
Българи са и императорите на
Римската империя.Същото важи и за Византия,която без нас е една гола измама.Не може да се каже и за древна Гърция,че не е българска държава.Българска колония се пада и Микенаминьойската цивилизация.Всъщност българите не се ограничили с Гърция,създали и Елада.Преди това-Фригия.След това Македония.И близка Албания

.

 

 
Както виждате,не творческа криза,ами не знам какво ме чака.Но да продължим,ред е на открития в религията:
В кой върховен бог са вярвали българо-траките? Разбира се,в
Тангра и Зевс.Това разбира се е северният Один,който е хунът Улдин.Иначе основно сме вярвали в Митра.Наши богове са и древноиндийските божества в пълната им гама.Иначе са прабългарският Шегор и тракийският Загрей,пак заедно и поотделно.За гърците,нашият бог бил Гениакос.Имали са и женско главно,разбира се.Например Дитагоя,по която можем да разберем докъде са се простирали нашите обширни владения.
Съчинили сме
гръцката митология.
Обаче траките
сме си били чисти християни,с библия в ръка.
За
Буда не се знае да е тракийски бог,обаче е тракиец по произход.
Имат и
още богове
трако-българите обаче.

Остана  езикът.Тук научният принос е най-сериозен и несъмнен:
Древнобългарският,това е
линеар А и В.Очевидно,траките пишат и на гръцки.Въпреки това Линеарите не са гръцки, а кирилици. Линеарите,в комбинация с титулярния критски йероглиф,ползван пак от българите,безспорно ни вклинява в Микена(виж по-горе за Микена). По съвместителство българският е ретски и венетски.Това,естествено е славянски,защото ние сме славяни.Което си е чист готски.Това неизбежно до доближава до немски и пеласгийски.Етимологически погледнато,това е тракийски.Едва ли е нужно да обясняваме,че българският е и дакийски.Което си е хунски.Оттам връзката със санскрит и руски предполагам ви е ясна?Това изключително му помага да е английски и ирландски.Това е защото той е ирано-арийски.Всъщност си е и хетски.Освен това той си е древноегипетски и коптски.Оттам вече-албански. Аспаруховият език е същият,да си го кажем честно.
И още! Той преди всичко си е
мизийски.Също така е фригийски,преминал в алпийски руни.Точно така.Руните обаче не се четат през фригийски,а най-добре се получава през чиста кирилица. Пелазгийски,също наш език.Преди това разбира се е бил неизвестният език от Тартария.След това чак е станал и финикийска азбука,която си е направо закривена кирилица. Всичко това постоянно търпи преводи през санскрит и авестийски.
Не може да се каже,че и
английският

не се корени в тракийския.

 


Аз мислех да уча английски.Да си давам парите на вятъра.Английският,както и всички останали езици на земята са най-обикновени диалекти на българския.

И така:Кой е с мен?Готов съм да предложа sparotok за нагрда за цялостно научно творчество и да вдигам палатков лагер,ако откажат.Идвате ли?

PS.Има само едно важно условие.Всяка подписка си има изисквания.Нека спазим регламента.Политиците не обръщат внимание на подписки с малко участници.
Видях,че в една от статиите си наскоро Sparotok има 143 гласа(при това има 145 положителни и 2 отрицателни,общо 147).


image

Това е великолепно и напълно заслужено,аз досега съм виждал блог с най-много 99 реални гласа,плюсове и минуси заедно.Господинът надвишава средно с около 50 гласа,само положителни.Единствено е забелязан да го доближава господин tutankamon661,но доста по-назад,с обичайно под 100 гласа.
За да има кворум нашата подписка,нека и за нея да съберем 145 реални гласа.Така никой копче не може да ни каже.Мисля,че е глупаво за една статия да му ги даваме на човека,а за цялостното му творчество да ги пестим.Даже ще помогна,ще поема ангажимента да говоря с хора,които вероятно са гласували"против" sparotok,да гласуват"за".
Моля,коментирайте,за да убедим баняджиите,че сте 145 реални човека.
Обещавам и компромиси.За 2-3 гласа по-малко мога да приема,че някой се е разболял.Но все пак разчитам на Вас,колегата почти няма постинги под 100 гласа,обикновено е между 105 и 120,та не го предавайте точно сега!
Да се преборим заедно за това,което заслужава-нашата благодарност!
Напред,науката е слънце!




Гласувай:
63


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. mglishev - Божичко,
13.12.2012 17:49
колко труд, за да събереш накуп целия този триумф на българизма :)

Толкова просто би било ООН най-сетне да приеме решение, с което планетата Земя да бъде преименувана на България!
цитирай
2. leshoiad - Отдавна смятам, че Спароток е бъ...
13.12.2012 18:06
Отдавна смятам, че Спароток е българският Толкин.
Освен че ев сепхризнат майстор на фентъзито, той е прекрасен пример на търговията на едро в сайта, наричана Любими блогове.
Има 5-6 блогера, които редовно имат над 50 гласа на постинг, което ще рече, че и те са гласували на толкова - цигания до шия.

Както четох някъде, всички народи без папуасите в Нова Гвинея са българи.

Нобелова награда за фентъзи за Спароток.

Аре бе, Сава, що се бавиш:)))
цитирай
3. saportok - колко труд, за да събереш накуп ц...
13.12.2012 18:06
mglishev написа:
колко труд, за да събереш накуп целия този триумф на българизма :)

Толкова просто би било ООН най-сетне да приеме решение, с което планетата Земя да бъде преименувана на България!

Господин mglishev,
Моят труд нищо не струва,истинският труд е в създаването на съдържанието на тази база данни.
цитирай
4. nikolchev1 - Не се ли срамуваш от това, че си жалък и смешен клоун?!
13.12.2012 18:07
Дори не си забавен, а досаден. Отдавна не е МОН, а МОНМ!
цитирай
5. saportok - Отдавна смятам, че Спароток е бъ...
13.12.2012 18:21
leshoiad написа:
Отдавна смятам, че Спароток е българският Толкин.
Освен че ев сепхризнат майстор на фентъзито, той е прекрасен пример на търговията на едро в сайта, наричана Любими блогове.
Има 5-6 блогера, които редовно имат над 50 гласа на постинг, което ще рече, че и те са гласували на толкова - цигания до шия.

Както четох някъде, всички народи без папуасите в Нова Гвинея са българи.

Нобелова награда за фентъзи за Спароток.

Аре бе, Сава, що се бавиш:)))

ТОлкин не беше ли фантаст,господин leshoiad?
цитирай
6. saportok - Дори не си забавен, а досаден. От...
13.12.2012 18:23
nikolchev1 написа:
Дори не си забавен, а досаден. Отдавна не е МОН, а МОНМ!

Уважаеми господин nikolchev1,
Патетизмът и жарът Ви са ми симпатично,но по принцип аз лично не посещавам блогове,което не харесвам.
Вие явно предпочитате да се разправяте с тези блогери,няма лошо,всеки си има стил.
Все пак ако нямате уважение към мен,имайте поне към каузата!
цитирай
7. leshoiad - Много известен фантаст е Толкин, ...
13.12.2012 18:46
Много известен фантаст е Толкин, г-н Запъртък.
Той е авторът наа прочутата книга " Властелинът на пръстените".-

Ето малко инфо

болница.

В обемното Толкиново творчество се включват редица посмъртно публикувани книги относно историята на измисления свят Средна земя, сред които най-известна е Силмарилион. Неотмиращата популярност и голямото влияние на творбите му превръщат Толкин в баща на съвременния жанр фентъзи.
цитирай
8. rustam - А, не
13.12.2012 19:25
не мога да го изчета това цялото, хич.
Но мисля, че по същество съвсем спокойно можем да сложим поантата с едно типично "тракийско"и доста популярно обобщение:"Мамата си е ебало!"
цитирай
9. анонимен - Не ви
13.12.2012 19:29
знам кой сте и нямам интерес към вас, честно казано. Само ще ви кажа две думи - много е лесно да се катериш нагоре за чужда сметка и чужд труд. По-трудното е да покажеш свои идеи.
Какво обаче да се прави, като ги нямаш....
цитирай
10. saportok - Много известен фантаст е Толкин, ...
13.12.2012 19:42
leshoiad написа:
Много известен фантаст е Толкин, г-н Запъртък.
Той е авторът наа прочутата книга " Властелинът на пръстените".-

Ето малко инфо

болница.

В обемното Толкиново творчество се включват редица посмъртно публикувани книги относно историята на измисления свят Средна земя, сред които най-известна е Силмарилион. Неотмиращата популярност и голямото влияние на творбите му превръщат Толкин в баща на съвременния жанр фентъзи.

Хм,ами обещавам да го прочета,щом приключа с тракологията.
цитирай
11. bolenvindia - ???
13.12.2012 19:50
rustam написа:
не мога да го изчета това цялото, хич.
Но мисля, че по същество съвсем спокойно можем да сложим поантата с едно типично "тракийско"и доста популярно обобщение:"Мамата си е ебало!"


Всичко тва пишеш, за да ти го...??? Смрад
цитирай
12. rustam - laik
13.12.2012 20:06
Не "пак", а "отново!"
цитирай
13. joysii - Веднъж ме попитаха докога ще се мая в ...
13.12.2012 20:06
Веднъж ме попитаха докога ще се мая в този сайт"да цапам". Много тъп и израз и въпрос.
Та- ще се мая тук, докато в този сайт съществуват хора като Вас,господин Сапорток.
Вашите постинги ме карат да крепя вярата си,че не всичко в България, и по-конкретно в този сайт, е тъпня и кич.
Поздравления,скъпи.
цитирай
14. saportok - Извънредно да вметна:Не разбирам ...
13.12.2012 20:06
Извънредно да вметна:Не разбирам как може да се намират злобари,които да гласуват с"не" на такова благородно предложение.
цитирай
15. rustam - bolenvindia
13.12.2012 20:08
Някой казвал ли ти е, че приличаш повече на комшията, отколкото на баща си?
цитирай
16. joysii - 9. angpiskova - Не ви
13.12.2012 20:13
angpiskova написа:
знам кой сте и нямам интерес към вас, честно казано. Само ще ви кажа две думи - много е лесно да се катериш нагоре за чужда сметка и чужд труд. По-трудното е да покажеш свои идеи.
Какво обаче да се прави, като ги нямаш....

..................
Нямала интерес.
Естествено, то не може да се съчетаят в един стил предпочитания към патици и към подобни постинги.
Мадам, Вие също се катерите нанякъде на чужд гръб. При това по нагъл начин - правите обиден постинг за мен, а ми забранявате коментари, с които бих могла да се защитя и да Ви завра....нали се сещате къде.
............
По повод на идеите - извинете ,но по-скучен блог от Вашия аз в този сайт не съм срещала. А уж сте журналист.Напънете си мозъчето, та белким роди някакви идеи, с които да не изглеждате като дамата с патиците.
цитирай
17. joysii - 12. bolenvindia - ???
13.12.2012 20:14
Крадете идеи.
Тъпо е.
Нямате ли Ваши?
цитирай
18. saportok - не мога да го изчета това цялото, ...
13.12.2012 20:15
rustam написа:
не мога да го изчета това цялото, хич.
Но мисля, че по същество съвсем спокойно можем да сложим поантата с едно типично "тракийско"и доста популярно обобщение:"Мамата си е ебало!"

Съжалявам,че не искате да прочетете научната кариера до край,във финала има важни неща.
Моля,не псувайте,дори и на тракийски,защото модераторите са много зли и банират и са наказали дори популярната госпожа angpiskova,заради което тя се обиди и се опита да ме банира под формата на балето.
Ако нищо не разбирате,не питайте мен,и аз не разбирам.
цитирай
19. saportok - знам кой сте и нямам интерес към вас, ...
13.12.2012 20:20
angpiskova написа:
знам кой сте и нямам интерес към вас, честно казано. Само ще ви кажа две думи - много е лесно да се катериш нагоре за чужда сметка и чужд труд. По-трудното е да покажеш свои идеи.
Какво обаче да се прави, като ги нямаш....

От два дни си комуникираме,това че да е четвъртият път да ме нападате без причина.Честно казано безспорно го отдавам на ревността Ви към първа страница.От вчера се занимавате с тракология,според мен.

Само ще кажа едно:Написах този пост,защото мисля че е актуален предвид предстоящите събития.Иначе аз имам голяма поредица от важни научни открития в тракологията,които са поне толкова добри,колкото и тези на господин sparotok.
Скоро ще ги публикувам,ако интересът Ви е истински,заповядайте.Не са копирани от него.И това не е,това всъщност е каталог на дейността му.
Не съм казал че е мое,негово си е.
цитирай
20. joysii - 4. nikolchev1 - Не се ли срамуваш от това, че си жалък и смешен клоун?!
13.12.2012 20:20
nikolchev1 написа:
Дори не си забавен, а досаден. Отдавна не е МОН, а МОНМ!

..................
Да се срамува!?
Та авторът е брилянтен, казах го вече веднъж, да не се повтарям.
Постингите му са изключително забавни.
цитирай
21. анонимен - Права си пишкова!
13.12.2012 20:22
angpiskova написа:
знам кой сте и нямам интерес към вас, честно казано. Само ще ви кажа две думи - много е лесно да се катериш нагоре за чужда сметка и чужд труд. По-трудното е да покажеш свои идеи.
Какво обаче да се прави, като ги нямаш....


Доста олигофренски коментар имаш, освен дебилната ти физиономия от ника! Не се ли усещаш. че коментарът ти е тъп и кавгаджийски? Това не са Спаротокови идеи, а събирани из нета хипотези на публикувани научни статии и разтягане на локуми по чужд труд от фантазето Спаро. Доста си тъпичка да го разбереш. То науката не е за всеки. Сама си признаваш, че не е лесно да се катериш по нечии чужди труд и стаж , за собствено облагодетелстване. Тези дни четох из блога за твоето катерене в НОИ по чужди стаж и труд ! Ауууу, ама не обиждай автора , знаем, че си проста и нагла! Какво търсиш още в блога?
цитирай
22. lidislidis - НЕ ТЕ ЛИ Е СРАМ, БЕ???
13.12.2012 20:35
angpiskova написа:
знам кой сте и нямам интерес към вас, честно казано. Само ще ви кажа две думи - много е лесно да се катериш нагоре за чужда сметка и чужд труд. По-трудното е да покажеш свои идеи.
Какво обаче да се прави, като ги нямаш....


Ти точно да говориш за чужд труд!!!Наглост до безобразие!

http://lidislidis.blog.bg/politika/2012/12/07/blogyrski-biseri-ot-bylgarski-blogyri-na-blog-bg-kym-men.1028399
цитирай
23. saportok - Пак ли? Е да, господин laik. Пак ще ...
13.12.2012 20:41
laik написа:
Пак ли?

Е да,господин laik.Пак ще се наложи да прочетете статиите на господин Sparotok.
Повторението е майка на Знанието!
цитирай
24. saportok - не мога да го изчета това цялото, ...
13.12.2012 20:52
bolenvindia написа:
rustam написа:
не мога да го изчета това цялото, хич.
Но мисля, че по същество съвсем спокойно можем да сложим поантата с едно типично "тракийско"и доста популярно обобщение:"Мамата си е ебало!"


Всичко тва пишеш, за да ти го...??? Смрад

Извинете,Вие ли сте Б(П)алето,което е заседнало в устата на господата bulgarinut57 и господин get?
цитирай
25. valsodar - :)))
13.12.2012 20:59
Виждам един много сериозен пропуск - забравени са гоаулдите от Старгейтс, както и братята от Вулкан ( Стар трек ). Също така, като една зееща празнина в проучванията виждам и неотразената връзка на българо-траките с мистично изчезналата планета Фаетон, която предполагам се е самовзривила от мъка, след напускането им в момента, в който са решили да се преселят на Земята.
И просто съм потресен, просто недоумявам какво е това научно тесногръдие водещата роля на българо-траките да се ограничава само в рамките на нашата Вселена?!!

Моля ви се, дайте малко по-сериозно с изследванията, все пак не сме сами в Космоса и още толкова много народи, цивилизации, галактики чакат да ги огрее светлината на научната ни мисъл и прозрение!
цитирай
26. анонимен - Поздравявам ви за компанията,
13.12.2012 21:22
която събрахте:) Най-вече за Джойси, Лидка и клонингите им.
Още нещо и приключвам - при вас може да има повече интелект, отколкото при тях, но в крайна сметка не виждам ваши идеи, а употреба на чужди. Това е факт.
Колкото до първата страница - аз лично нямам проблем да съм там. И не виждам за какво да ви завиждам.
От мен приятна вечер, щом такава компания ви допада, очевидно нямаме и какво да си кажем.
цитирай
27. saportok - Не "пак", а "от...
13.12.2012 21:31
rustam написа:
Не "пак", а "отново!"

!!!!!!!!!!
цитирай
28. saportok - Веднъж ме попитаха докога ще се мая в ...
13.12.2012 21:33
joysii написа:
Веднъж ме попитаха докога ще се мая в този сайт"да цапам". Много тъп и израз и въпрос.
Та- ще се мая тук, докато в този сайт съществуват хора като Вас,господин Сапорток.
Вашите постинги ме карат да крепя вярата си,че не всичко в България, и по-конкретно в този сайт, е тъпня и кич.
Поздравления,скъпи.

Благодаря,скъпа госпожице joysii :)
Опитвам се да бъда актуален.
цитирай
29. lidislidis - E, да...интелекта , местожителството, начин на живот, среда и всичко ни е различно Пискова!
13.12.2012 21:51
Аз не живея в България от 22г.и не крада българите и България...не се е налагало да ме назначава Станишев на работа, нито се налага да посягам над чужди трудов стаж и да оплювам някого в блога, за да изпъкна в Българи, като ''демократка''...Всички стихове и снимки поместени в блога ми, добри , или лоши са си мой. Имам чудесна работа, семейство и приятели, които не са от кръга на измамници и най-важното живея в истински демократична страна, тъй като тук няма такива, като вас лъже демократи... посягащи на човешките права и свобода. Ще се радвам, ако не се мяркате из блога и , ако не пречите и не обработвате хората в скандали и антидемократични идеологии. Блогвам 7 г., но от както вие дойдохте внесохте фалша и скандалите тук ...Това се забелязва от всички...доста елементарен клюкарски мантилитет, без разбиране, а с налагане по диктаторски смешно и недемократично.... За останалите нанесени ми от вас и групата щети ще си потърся правата извън блога, както вече направих. Съветвам да не разлагате атмосферата тук и да не пречите на съблогърите творци с клюкарства и мърсотия,като си мислите, че израствате професионално... ами да се махнете от това място, където е трибуна на безчинствата ви с хората...тук е блог за нормално общуване, а не преследване на хората и скандали.
цитирай
30. saportok - Някой казвал ли ти е, че приличаш ...
13.12.2012 21:56
rustam написа:
Някой казвал ли ти е, че приличаш повече на комшията, отколкото на баща си?

Моля ви се,господин rustam,човекът е болен...
цитирай
31. saportok - Крадете идеи. Тъпо е. Нямате ли В...
13.12.2012 22:03
joysii написа:
Крадете идеи.
Тъпо е.
Нямате ли Ваши?

:)
цитирай
32. joysii - 28. angpiskova
13.12.2012 22:15
Джойси няма клонинги.
Пискова, да те питам само - ти проява на супер интелект ли демонстрираш с постинги копи пейст от новините/онзи за газопровода/, патиците в басейнчето/ти и индийския секс /и онзи- дето си седнала да ги редиш пионерски предложения за действия на модератори.
Ми то само като прочете това човек и веднага се светва за пълнежа на главицата ти.
Маце,аз нямам нищо против да си пряма и директна,но не и нагла - като ще изцепиш мнение за някого и нещо, то трябва да имаш готовност за всякакви реакции - и подкрепа и несъгласие,да си в състояние да защитиш позицията си. А ти какво правиш - пляс една глупост и удряш ключа на блога си. Защо толкова те плашат моите коментарчета,аз нито съм груба, нито вулгарна....страхуваш се да чуеш истината ли?Това ли ти е проблемът?
цитирай
33. joysii - Виждам един много сериозен пропуск ...
13.12.2012 22:19
valsodar написа:
Виждам един много сериозен пропуск - забравени са гоаулдите от Старгейтс, както и братята от Вулкан ( Стар трек ). Също така, като една зееща празнина в проучванията виждам и неотразената връзка на българо-траките с мистично изчезналата планета Фаетон, която предполагам се е самовзривила от мъка, след напускането им в момента, в който са решили да се преселят на Земята.
И просто съм потресен, просто недоумявам какво е това научно тесногръдие водещата роля на българо-траките да се ограничава само в рамките на нашата Вселена?!!

Моля ви се, дайте малко по-сериозно с изследванията, все пак не сме сами в Космоса и още толкова много народи, цивилизации, галактики чакат да ги огрее светлината на научната ни мисъл и прозрение!

................
Търпение,Валсо.
Господин Сапорток тепърва изгрява на местния хоризонт.
Пожелавам му много обич,популярност и късмет.

цитирай
34. saportok - Дори не си забавен, а досаден. От...
13.12.2012 22:26
joysii написа:
nikolchev1 написа:
Дори не си забавен, а досаден. Отдавна не е МОН, а МОНМ!

..................
Да се срамува!?
Та авторът е брилянтен, казах го вече веднъж, да не се повтарям.
Постингите му са изключително забавни.


Благодаря отново за топлите думи!
цитирай
35. marknatan - Г-на сапартока, България Вази г...
13.12.2012 22:38
Г-на сапартока, България Вази гледа всинци с Възхита поборници за наука драга мила !

После тия убедителни доказателства най-паче е потребно е да си подадете ръка и да загърбите появилото се малко и невино самолюбивце и да поемете тежките обязаности в ползу роду, так стъпяйки единствено на сходтсвото Вашое дорогие поборници и будители, което Вий домакина, г-на сапартока имате с г-на глишава модератор на бг наука, с г-жа поборница за наука джойса в разсадника на образованието, светлото Дело на Апостолите на славяните солунските братя, двамцата братя Кирил и Методий, создали, както всинца Ви дружно с неприсуствъващиях, но най-паче тоже пламенен родолюбец и патриот г-на спаратока, признавуйете на двадцат четвортаго мая, като Обединител на съществено сходство, както Вам обединили двамата братя славяни апостоли и просветители первших поборници славяскому язиком за моравцим, скажетя правдива г-на глишева и от там подайте си ваму руках от това и дали тоже Б е от линеара Б , както доказуйе г-на спаратока, тракийскаго, но они тоже славянъйх или е ето Б создадено от Първоапостолите Братя Кирила и Мефодия, както се поддържуе от г-на образованите поборника домакина г-на сапартока, с г-жа джойса и г-на глишева е прясвято дело на славянските първоучители, нека ви будат домашни обязоности , но нечего да Ви делят в ползу роду.

Подайте си ръка от менп самъйе неуважаванйе, но автентичние поборники в плзу роду славянскаго народу, что това где обединяет Вам будет сближает и приняйте с отворених обятия и другие тежкие обязаности без хули и крамоли по изправления славянскому народу.
цитирай
36. saportok - Нямате ли си друга работа бе хора...
13.12.2012 22:39
chitatel7 написа:
Нямате ли си друга работа бе хора?

Вижте,господин chitatel7.
Ние сме хора,заинтересувани от тракологията и искаме да помогнем на приятел,както и да съберем 150 гласа в негова подкрепа.
Който не се интересува,нека не пречи,ок?
цитирай
37. rumen221 - НЕЩАСТНИКО
13.12.2012 22:52
ТИ НАСТИНА СИ НЕЩАСТНИК...

- В СЪЩНОСТ 90% ОТ ТОВА КОЕТО СИ НАПИСАЛ, С ЯЛОВА ИРОНИЯ, Е...

- ИСТИНА...!!!

- ИНТЕЛЕКТА ТИ Е ПИГМЕЙСКИ, А ЗНАНИЯТА ОСКЪДНИ..., ЗА ДА СИ ПРЕДСТАВИШ ПЕРИОД ПО-ДЪЛЪГ ОТ 1 000 ГОДИНИ... ТОВА ОБАЧЕ Е ДОСТАТЪЧНО ЗА ДА ЗНАЕШ ЧЕ РИМ, НАПРИМЕР Е СЪЩЕСТВУВАЛ САМО 500 ГОДИНИ... И ПОЧТИ ВСИЧКО ИЗВЕСТНО ДНЕС КАТО "РИМСКО" Е... КРАДЕНО...


цитирай
38. tikoev - И аз видях пропуск. . . Китайците са ...
13.12.2012 23:00
И аз видях пропуск...Китайците са единадесетото загубено племе от десетте юдейски. Хайде да се придържаме към историята, моля ви! :)))))))
цитирай
39. saportok - Виждам един много сериозен пропуск ...
13.12.2012 23:03
valsodar написа:
Виждам един много сериозен пропуск - забравени са гоаулдите от Старгейтс, както и братята от Вулкан ( Стар трек ). Също така, като една зееща празнина в проучванията виждам и неотразената връзка на българо-траките с мистично изчезналата планета Фаетон, която предполагам се е самовзривила от мъка, след напускането им в момента, в който са решили да се преселят на Земята.
И просто съм потресен, просто недоумявам какво е това научно тесногръдие водещата роля на българо-траките да се ограничава само в рамките на нашата Вселена?!!

Моля ви се, дайте малко по-сериозно с изследванията, все пак не сме сами в Космоса и още толкова много народи, цивилизации, галактики чакат да ги огрее светлината на научната ни мисъл и прозрение!

Уважаеми господин valsodar,
Аз претърсих теориите на господин sparotok за подобни неща,след като ми писахте.
Но там не откривам нищо подобно.
Следователно,теориите Ви са фантастика.
цитирай
40. leshoiad - Хайде да обясня просто и ясно, че ...
13.12.2012 23:06
Хайде да обясня просто и ясно, че някои не разбират.

След като Спароток си яма яростни фенове и яростни противници, съвсем нормално е и едните, и другите да имат трибуна. Това е просто задължително, стига да не се изражда до лични нападки. Колегата, който според един тип съм аз, също както и Джойси съм аз,, не напада персонално човека Серафимов, а иронизира постановките му.
Не може да има толкова тъпи същества, които да искат да издигнем в култ Спароток и да му се кланяме като на бог.
Винаги съм смятал, че сам по себе си Спароток е по-скоро симпатяга. Безмозъчните и безпросветни маси около него обаче, които му се кланят, го превръщат в доста комична фигура. Има няколко познавачи около него, другото е неука маса. Там е трагедията му - в сектата около него.
Наздраве!
цитирай
41. saportok - която събрахте:) Най-вече за Дж...
13.12.2012 23:13
angpiskova написа:
която събрахте:) Най-вече за Джойси, Лидка и клонингите им.
Още нещо и приключвам - при вас може да има повече интелект, отколкото при тях, но в крайна сметка не виждам ваши идеи, а употреба на чужди. Това е факт.
Колкото до първата страница - аз лично нямам проблем да съм там. И не виждам за какво да ви завиждам.
От мен приятна вечер, щом такава компания ви допада, очевидно нямаме и какво да си кажем.

Статията за Япония и за полилея са мои,уважаема госпожо Пискова.
не че другите не са,но тази очевидно е ревю,мое,но на чужда дейност.

За другото ще бъда пределно ясен.Ако пледирате за защита или права,аз смятам,че Вие ме нападнахте.В отговор на достатъчно ясната ми самозащита се съюзихте срещу мен с разни люде,дето ми го вкарват където ме набарат и ме обиждат.
И сега едва ли не говорите за някаква"групичка".
Какво очаквате от мен,защита ли?Ами аз откъде да съм сигурен,че и с тях не се е случило същото като с мен?Нютон май беше измислил нещо свързано с проблема.
Заслужете си друго поведение и ще получите.Засега,единствено мога да препоръчам е да не ме бутате в отношенията си с трети хора.Като бърсалка,таран,боксова круша.Както обичайно правите.
цитирай
42. blackpredator - Хаха,
13.12.2012 23:38
Перфектно! Браво!
Великолепен прочит на вогонската историография!
Отдавна не съм се забавлявал така.
Изкефих се на макс!;)
цитирай
43. neznayko - Жалко...
13.12.2012 23:42
Науката може и да е слънце, но без "автори" като тук пишещия.
цитирай
44. ofir - Сополток-а, безспорно има ня...
13.12.2012 23:59

Сополток-а, безспорно има някакъв интелект и печели симпатии в блога. Най- вече от финландската водка - Жойса. Обаче ! Същите тези типчета дето явно се насират от кеф, на иронизацията на Спароток-а, от страна на Сополток-а, пропускат две малки подробности. А именно:
На каквото постелеш, на такова ще си полегнеш.
Най-добре се смее този който се смее последен.
цитирай
45. saportok - Аз не живея в България от 22г. и не ...
14.12.2012 00:32
lidislidis написа:
Аз не живея в България от 22г.и не крада българите и България...не се е налагало да ме назначава Станишев на работа, нито се налага да посягам над чужди трудов стаж и да оплювам някого в блога, за да изпъкна в Българи, като ''демократка''...Всички стихове и снимки поместени в блога ми, добри , или лоши са си мой. Имам чудесна работа, семейство и приятели, които не са от кръга на измамници и най-важното живея в истински демократична страна, тъй като тук няма такива, като вас лъже демократи... посягащи на човешките права и свобода. Ще се радвам, ако не се мяркате из блога и , ако не пречите и не обработвате хората в скандали и антидемократични идеологии. Блогвам 7 г., но от както вие дойдохте внесохте фалша и скандалите тук ...Това се забелязва от всички...доста елементарен клюкарски мантилитет, без разбиране, а с налагане по диктаторски смешно и недемократично.... За останалите нанесени ми от вас и групата щети ще си потърся правата извън блога, както вече направих. Съветвам да не разлагате атмосферата тук и да не пречите на съблогърите творци с клюкарства и мърсотия,като си мислите, че израствате професионално... ами да се махнете от това място, където е трибуна на безчинствата ви с хората...тук е блог за нормално общуване, а не преследване на хората и скандали.

Не обръщайте внимание на завистниците,госпожо lidislidis.И като цяло,не ми е приятно да гледам две дами да се карат в блога ми.
цитирай
46. pol4y - Щете, нещете всички сме тракийци!:)))
14.12.2012 00:33
http://pol4y.blog.bg/history/2012/12/13/i-nie-sme-trakiici.1030937
цитирай
47. saportok - Джойси няма клонинги. Пискова, да ...
14.12.2012 00:36
joysii написа:
Джойси няма клонинги.
Пискова, да те питам само - ти проява на супер интелект ли демонстрираш с постинги копи пейст от новините/онзи за газопровода/, патиците в басейнчето/ти и индийския секс /и онзи- дето си седнала да ги редиш пионерски предложения за действия на модератори.
Ми то само като прочете това човек и веднага се светва за пълнежа на главицата ти.
Маце,аз нямам нищо против да си пряма и директна,но не и нагла - като ще изцепиш мнение за някого и нещо, то трябва да имаш готовност за всякакви реакции - и подкрепа и несъгласие,да си в състояние да защитиш позицията си. А ти какво правиш - пляс една глупост и удряш ключа на блога си. Защо толкова те плашат моите коментарчета,аз нито съм груба, нито вулгарна....страхуваш се да чуеш истината ли?Това ли ти е проблемът?

По правило най-клонираните клонинги бълнуват,госпожице joysii.
Аз все още си чакам 150-те гласа.За предложението.После съм склонен да обсъдим клонингите.
Това е принцип.Троловете осъждат троленето.Модерираните осъждат модерирането.Анонимните с фалшиви имена осъждат анонимността на другите.И т.н.
Принципът се нарича:"Крадецът вика,дръжте крадеца".
цитирай
48. lidislidis - zlokuche с нов ник заплашва по поръчка на пискова и тормози блогърите дълъг период
14.12.2012 00:46
ofir написа:

Сополток-а, безспорно има някакъв интелект и печели симпатии в блога. Най- вече от финландската водка - Жойса. Обаче ! Същите тези типчета дето явно се насират от кеф, на иронизацията на Спароток-а, от страна на Сополток-а, пропускат две малки подробности. А именно:
На каквото постелеш, на такова ще си полегнеш.
Най-добре се смее този който се смее последен.


Не зная какъв й се пада , но е крайно време да спре . При мен и в двата ми блога отправя ежедневно гнусни и цинични коментари, според манталитета си...Познава се от километри...елементарен речник злобно просташки, какъвто беше и инсцинираният от групата им ник на миткопотника... Умишлен нетен тормоз от едни и същи ...
Този нетен поръчков тормоз над потребители, трябва да спре един път завинаги.
цитирай
49. blackpredator - Офире,
14.12.2012 00:46
Много ефирен коментар.
В случая не става въпрос за ефирен воал, а за потури.
Потури които Спаро слага на науката.
И много го харесвате дизайнера...
Харесват го такива като теб.
Баси етнографите!
Подобен фешън не предизвиква само усмивка.
Хилене, озъбване ако щеш...
Без значение ди капо или фине...
цитирай
50. ofir - Блеки, какво те е смутило в комен...
14.12.2012 01:10
Блеки, какво те е смутило в коментарът ми ?
Допуснал си грешка! Коментара не е ефирен, а Офирен! Има огромна разлика!
Обаче, това за потурите ме изкефи яко. За действията на Спаро, нАуката трябва да му целува ...., защото тези потури които той и слага, спомагат да прикрият голият и задник който услужливо бе предоставила на разни исторически шарлатани. Това което Спаро изнася на показ е само нищожна част от това което ще се покаже в бъдеще.
цитирай
51. ofir - Лиде, нека пишат, то това им остана.
14.12.2012 01:14
Лиде, нека пишат,то това им остана.
цитирай
52. blackpredator - Добре де,
14.12.2012 01:28
поправям се. Офирен!
А Спаро не дизайнер на потури.
Бозайнер!
Бозае коментари и гласове от разни с вимета/сещаш се нали?/
Науката не се нуждае от каубои с геги.
Тоя постинг е прекрасно описание на блогова халтура.
Чудесен гердан е спретнал Сапъртъка.
Мъниста за тия с виметата...
Те хлопките сами си слагат...
Айде лека!
цитирай
53. hopfen - Еее убре дебре,
14.12.2012 02:01
Мамка му и прасе, много чакал, много нещо се събрало тук, виждам лешоядчето
кръжи ли кръжи, някоя и друга недоизклатена хиена се навърта също, няколко гарги припяват в хора на гъските, а аз имам само 13нули,
колежке angpiskova и още един двама от колегите, пазете се че ще пуцам!!!
цитирай
54. letopisec - обещавам да разпространя подписката във ФБ
14.12.2012 03:59
обещавам да разпространя подписката във ФБ, така че моля, бройте и харесванията оттам...
цитирай
55. mglishev - Много добро :)
14.12.2012 04:15
leshoiad написа:
Отдавна смятам, че Спароток е българският Толкин.
Освен че ев сепхризнат майстор на фентъзито, той е прекрасен пример на търговията на едро в сайта, наричана Любими блогове.
Има 5-6 блогера, които редовно имат над 50 гласа на постинг, което ще рече, че и те са гласували на толкова - цигания до шия.

Както четох някъде, всички народи без папуасите в Нова Гвинея са българи.

Нобелова награда за фентъзи за Спароток.

Аре бе, Сава, що се бавиш:)))


Не само Толкин - той е цяла плеяда фантасти :)
цитирай
56. letopisec - Удивително прав сте...
14.12.2012 04:44
rumen221 написа:
ТИ НАСТИНА СИ НЕЩАСТНИК...

- В СЪЩНОСТ 90% ОТ ТОВА КОЕТО СИ НАПИСАЛ, С ЯЛОВА ИРОНИЯ, Е...

- ИСТИНА...!!!

- ИНТЕЛЕКТА ТИ Е ПИГМЕЙСКИ, А ЗНАНИЯТА ОСКЪДНИ..., ЗА ДА СИ ПРЕДСТАВИШ ПЕРИОД ПО-ДЪЛЪГ ОТ 1 000 ГОДИНИ... ТОВА ОБАЧЕ Е ДОСТАТЪЧНО ЗА ДА ЗНАЕШ ЧЕ РИМ, НАПРИМЕР Е СЪЩЕСТВУВАЛ САМО 500 ГОДИНИ... И ПОЧТИ ВСИЧКО ИЗВЕСТНО ДНЕС КАТО "РИМСКО" Е... КРАДЕНО...




както виждате автора не е оценил истинското значение на Библия Бесика, първата и единствено правилна религиозна книга...Просто си е замълчал, понеже очевидно е имало такава, друг въпрос е че не притежава способности да я прочете и днес, липсват му рецептори...Има и друга слабост: държи се като учен, а истинската наука е да се нападат учените...
цитирай
57. apostapostoloff - Да, ама...
14.12.2012 05:36
Хванаха микробус на Славчо Попа с тон контрабандна каракуда!
цитирай
58. antivlaks - :))))))
14.12.2012 08:06
Абеее.....в тая криза .....пара ЙОК ! Ама имам едни чудесни тикви в бахчата ! Халал да му са ! Заслужава си ги !
цитирай
59. kamosutrov - Охоооо Полиферхундалния Лешоджойс е спретнал цял хор от себе си с малко гастрольори
14.12.2012 08:32
За какво съм ти, Хисасрски травестите? Да ти чета тъпотиите? Чети си ги и си ги коментирай сам. Това го умееш добре. Пък и ти пригласят все едни корифеи, майка плаче. Ама, какво да ви правя. Обичате да се киприте и да отразявате чужда светлина. Да се къпете в чужда популярност, щото вашата я няма никаква. „По кабела протече електричество”! Сапоро, страхотен си. С това стихо ще спечелиш Златен поетичен налъм.
Айде бе, траколози! Две гатанки ви казах, ще ги отгатнете ли? Лесно е да се оплюва Спаротока. Отговорете, пък тогава.
цитирай
60. saportok - Г-на сапартока, България Вази г...
14.12.2012 08:34
marknatan написа:
Г-на сапартока, България Вази гледа всинци с Възхита поборници за наука драга мила !

После тия убедителни доказателства най-паче е потребно е да си подадете ръка и да загърбите появилото се малко и невино самолюбивце и да поемете тежките обязаности в ползу роду, так стъпяйки единствено на сходтсвото Вашое дорогие поборници и будители, което Вий домакина, г-на сапартока имате с г-на глишава модератор на бг наука, с г-жа поборница за наука джойса в разсадника на образованието, светлото Дело на Апостолите на славяните солунските братя, двамцата братя Кирил и Методий, создали, както всинца Ви дружно с неприсуствъващиях, но най-паче тоже пламенен родолюбец и патриот г-на спаратока, признавуйете на двадцат четвортаго мая, като Обединител на съществено сходство, както Вам обединили двамата братя славяни апостоли и просветители первших поборници славяскому язиком за моравцим, скажетя правдива г-на глишева и от там подайте си ваму руках от това и дали тоже Б е от линеара Б , както доказуйе г-на спаратока, тракийскаго, но они тоже славянъйх или е ето Б создадено от Първоапостолите Братя Кирила и Мефодия, както се поддържуе от г-на образованите поборника домакина г-на сапартока, с г-жа джойса и г-на глишева е прясвято дело на славянските първоучители, нека ви будат домашни обязоности , но нечего да Ви делят в ползу роду.

Подайте си ръка от менп самъйе неуважаванйе, но автентичние поборники в плзу роду славянскаго народу, что това где обединяет Вам будет сближает и приняйте с отворених обятия и другие тежкие обязаности без хули и крамоли по изправления славянскому народу.

Ръка аз бих подал на всички,и също и на Вас,уважаеми господин marknatan.Аз виждам във Ваше лице един забавен историк с много познания и дарба за писане и често Ви чета с удоволствие!
цитирай
61. saportok - ТИ НАСТИНА СИ НЕЩАСТНИК. . . - В СЪ...
14.12.2012 08:47
rumen221 написа:
ТИ НАСТИНА СИ НЕЩАСТНИК...

- В СЪЩНОСТ 90% ОТ ТОВА КОЕТО СИ НАПИСАЛ, С ЯЛОВА ИРОНИЯ, Е...

- ИСТИНА...!!!

- ИНТЕЛЕКТА ТИ Е ПИГМЕЙСКИ, А ЗНАНИЯТА ОСКЪДНИ..., ЗА ДА СИ ПРЕДСТАВИШ ПЕРИОД ПО-ДЪЛЪГ ОТ 1 000 ГОДИНИ... ТОВА ОБАЧЕ Е ДОСТАТЪЧНО ЗА ДА ЗНАЕШ ЧЕ РИМ, НАПРИМЕР Е СЪЩЕСТВУВАЛ САМО 500 ГОДИНИ... И ПОЧТИ ВСИЧКО ИЗВЕСТНО ДНЕС КАТО "РИМСКО" Е... КРАДЕНО...



Много грубо ме обиждате,господин rumen221.
Мисля освен това,Вие сте скромен човек.
Аз бих казал 99% да е истина,като 1-ия процент си го оставям със скритата надежда все пак да има земи и езици,които господин sparotok да не е изучил,проучил и анализирал в дълбочина и те да останат за мен свободна ниша!
цитирай
62. zaw12929 - Не разбирам как може да се намират ...
14.12.2012 08:58
saportok написа:
Не разбирам как може да се намират злобари,които да гласуват с"не" на такова благородно предложение.


Винаги има!
цитирай
63. saportok - И аз видях пропуск. . . Китайците са ...
14.12.2012 09:18
tikoev написа:
И аз видях пропуск...Китайците са единадесетото загубено племе от десетте юдейски. Хайде да се придържаме към историята, моля ви! :)))))))

Изпреварихте ме,в момента подготвям собствено научно изследване на проблемата!
цитирай
64. djani - Безбройните коментари и яростни спорове,
14.12.2012 09:43
Само показват любознателността на българина, особено на националистична основа. А кой казва, че национализма е лошо нещо? Та, нали той ни е помогнал да се съхраним като нация. Всеки народ има корени в историята. И колкото по-далечна е тя в миналото, толкова са по дълбоки и те. Спараток е този, който има съществен принос, за да го осъзнаем. И не си помисляй да изчезваш от блога, Спораток!
цитирай
65. leshoiad - Как защо си ми, Сава?
14.12.2012 09:44
По цели три фундаментални причини.
Първо - за да се открои качеството на постинга още по-ярко на фона на твоиите изстъпления, както винаги.
Второ, за де се види в твое лице, че феновете на Спароток са точно такива,каквито ги посочих в коментар 42.
И трето, не пропускам случай да покажа на аудиторията как с очарователната си омраза към мен доказваш колко съм прав в преценката си за теб и да се откроя на фона на аггресивността си с интелект и мъдрост.
Стратегия, Сава.
Наздраве!

Но ми обясни аз ли съм Джойси, Джойси ли е аз или сме астрални близнаци?
цитирай
66. kudran - Харесва ми.
14.12.2012 09:51
rustam написа:
Някой казвал ли ти е, че приличаш повече на комшията, отколкото на баща си?

цитирай
67. kudran - Тракиецът...
14.12.2012 09:53
Sparotok e един обран Бостан.
цитирай
68. joysii - 67. leshoiad
14.12.2012 10:04
Аре стига,бе Лешояде!!
Джойси била Полигор, сега пък и лешояд.
Индийският секс като удари две ракии и вижда стерео-всички се раздвояват ,разтрояват....
..............................
Той си мисли,че до един имаме мозък колкото орех, т.е. колкото неговия и реализираме присъствие в сайта по негов модел - с клонинги,самогласуване, клюки, кофти вкус, предпочитания към кич и фантасмагориии.
Трудно му е да схване културата и поведението на интелигенцията.
Все за клонинги бълнува, като че ли това е най-важното в блог.бг., а не вижда другите проблеми-например този - как простотията, в лицето на доста местни бездарни драскачи/"писатели"/и "историци", залива сайта.
цитирай
69. joysii - Хванаха микробус на Славчо Попа с ...
14.12.2012 10:06
apostapostoloff написа:
Хванаха микробус на Славчо Попа с тон контрабандна каракуда!

........................
Славчо Попа сега да му мисли.
Здрасти,Толи.
Пък ти помисли дали случайно не си клонинг на някого,че сега това е на мода да се клюкари сред блогбегейското простолюдие.
цитирай
70. kamosutrov - Блестяща стратегия, но .... единственото което показваш е шизофренията си
14.12.2012 10:10
leshoiad написа:
По цели три фундаментални причини.
Първо - за да се открои качеството на постинга още по-ярко на фона на твоиите изстъпления, както винаги.
Второ, за де се види в твое лице, че феновете на Спароток са точно такива,каквито ги посочих в коментар 42.
И трето, не пропускам случай да покажа на аудиторията как с очарователната си омраза към мен доказваш колко съм прав в преценката си за теб и да се откроя на фона на аггресивността си с интелект и мъдрост.
Стратегия, Сава.
Наздраве!

Но ми обясни аз ли съм Джойси, Джойси ли е аз или сме астрални близнаци?

тоталната си некадърност. За сексуалните ти отклонения, няма да отварям дума. Сам си ги описваш. Автобиографично, един вид. А сега, да се забавляваме с истинските траколози в творческа депресия.
цитирай
71. joysii - 61. kamosutrov
14.12.2012 10:13
КамоПиШков, не вървиш.
Вече всички разбрахме,че Пишкова е твой клонинг.
Хубава снимка си избрал да я лепнеш за аватар-на известната журналистка от Хоризонт.Тя знае ли,че пишеш простотии от нейно име?
...................
Или може би е обратно-Пискова се прави на индийски секс, за да може тъмната страна от характера й да види бял свят и да се реее на воля по интернет????
.................
Ето ти една гатанка.
Ха сега - отговаряй! :):):):)
Иначе всеки читател ще си отговори сам.
Ще избере едното от моите предположения.
цитирай
72. saportok - Хайде да обясня просто и ясно, че ...
14.12.2012 10:15
leshoiad написа:
Хайде да обясня просто и ясно, че някои не разбират.

След като Спароток си яма яростни фенове и яростни противници, съвсем нормално е и едните, и другите да имат трибуна. Това е просто задължително, стига да не се изражда до лични нападки. Колегата, който според един тип съм аз, също както и Джойси съм аз,, не напада персонално човека Серафимов, а иронизира постановките му.
Не може да има толкова тъпи същества, които да искат да издигнем в култ Спароток и да му се кланяме като на бог.
Винаги съм смятал, че сам по себе си Спароток е по-скоро симпатяга. Безмозъчните и безпросветни маси около него обаче, които му се кланят, го превръщат в доста комична фигура. Има няколко познавачи около него, другото е неука маса. Там е трагедията му - в сектата около него.
Наздраве!

Определено някои хора са се превъзгордяли, та чак са си повярвали и дори са се взели като насериозно...
цитирай
73. joysii - Сополток-а, безспорно има ня...
14.12.2012 10:18
ofir написа:

Сополток-а, безспорно има някакъв интелект и печели симпатии в блога. Най- вече от финландската водка - Жойса. Обаче ! Същите тези типчета дето явно се насират от кеф, на иронизацията на Спароток-а, от страна на Сополток-а, пропускат две малки подробности. А именно:
На каквото постелеш, на такова ще си полегнеш.
Най-добре се смее този който се смее последен.

.......................
Знаеш ли каква финландска водка ще ти дам пък на теб,бе!
Защо в блога ти няма нито един постинг?
Никой не се смее- то това дето преобладава в сайта не е за смях. Човек не може да смее като вижда как простотията го залива.
Радвам се,че все още има хора като автора на този блог и още няколко умни и талантливи блогъри, които намират начин да кажат как виждат нещата.
цитирай
74. kamosutrov - По преки и косвени данни,
14.12.2012 10:21
и след гледане на турско кафе, на елинско узо и рицина установих следния факт.
От цялата тази дандания Спароток си го е преместил от единия в другия крачол.
А аз съм ти обещал презентация, Полиферхундален Лешоджойс. Ще прочета на отбрана публика 3-4 твои...как да кажа... измишльотини, че да те похваля и да получиш известност. И снимки ще покажа, че да се увериш.
цитирай
75. joysii - 73. kamosutrov - Блестяща стратегия
14.12.2012 10:21
Стратегия?!
КамапиШков...ма ти и това ли правиш - денонощно обмисляш СТРАТЕГИИ за действия в сайта ,а?
Лелеееее!
Сто пъти ти казах, не приписвай на хората свои качества, бай Ганьо.
На кой му пука чак дотам за тоя сайт,та да седне и да крои СТРАТЕГИИ,бе?
цитирай
76. ofir - поправям се. Офирен! А Спаро не ...
14.12.2012 10:24
blackpredator написа:
поправям се. Офирен!
А Спаро не дизайнер на потури.
Бозайнер!
Бозае коментари и гласове от разни с вимета/сещаш се нали?/
Науката не се нуждае от каубои с геги.
Тоя постинг е прекрасно описание на блогова халтура.
Чудесен гердан е спретнал Сапъртъка.
Мъниста за тия с виметата...
Те хлопките сами си слагат...
Айде лека!

Че Спаро не е дизайнер на потури е ясно, но поне се опитва, човека, да облече историята с истинските и дрехи, а не да се носи по модата, само с една лента - брюкселска дантела, на врата и направлявана от Венециански търговци, одети в тесни джинси "Ливайс".
До колкото си спомням, в нашето житие, винаги са се намирали Спаротоковци които чукат, с гегата, по заспалите кратуни на нашего брата, белкем се пробуди от оФчият си сън. Същевременно в Ганковото кафене, се присмиват Сополтоци, запъртъци и други мелези, щото е по-безопасно и лесно да се живурка според законите на скултана и в лоното на гръчката епархия.
цитирай
77. saportok - Перфектно! Браво! Великолепен ...
14.12.2012 10:30
blackpredator написа:
Перфектно! Браво!
Великолепен прочит на вогонската историография!
Отдавна не съм се забавлявал така.
Изкефих се на макс!;)

Благодаря Ви,господин blackpredator!
цитирай
78. saportok - Науката може и да е слънце, но без ...
14.12.2012 10:41
neznayko написа:
Науката може и да е слънце, но без "автори" като тук пишещия.

Може,може господине.
цитирай
79. saportok - Сополток-а, безспорно има ня...
14.12.2012 10:45
ofir написа:

Сополток-а, безспорно има някакъв интелект и печели симпатии в блога. Най- вече от финландската водка - Жойса. Обаче ! Същите тези типчета дето явно се насират от кеф, на иронизацията на Спароток-а, от страна на Сополток-а, пропускат две малки подробности. А именно:
На каквото постелеш, на такова ще си полегнеш.
Най-добре се смее този който се смее последен.

Скъпи ми господин Ofir.
Вашата любов към господин sparotok е напълно разбираема и споделена от мен.
Благодаря Ви за признанието за моят интелект също така.
Понеже видях,че едва ли не ме обвинявате че съм скрит,покрит и анонимен,имам молбата:

Възможно ли е Вие, kasandlih и bulgarinut57 да се представите.
И тримата сте хиперактивни в този блог.
За познанията и интересът Ви от историята за пръв път научавам.
А нямате по една свястна публикация в блоговете си.
Моля,представете се и вървете в блоговете си,изразете себе си?
Малко е странно че точно такива елементи най-много говорят за правила и анонимност.
цитирай
80. ofir - Сополток-а, безспорно има ня...
14.12.2012 10:45
joysii написа:
ofir написа:

Сополток-а, безспорно има някакъв интелект и печели симпатии в блога. Най- вече от финландската водка - Жойса. Обаче ! Същите тези типчета дето явно се насират от кеф, на иронизацията на Спароток-а, от страна на Сополток-а, пропускат две малки подробности. А именно:
На каквото постелеш, на такова ще си полегнеш.
Най-добре се смее този който се смее последен.

.......................
Знаеш ли каква финландска водка ще ти дам пък на теб,бе!
Защо в блога ти няма нито един постинг?
Никой не се смее- то това дето преобладава в сайта не е за смях. Човек не може да смее като вижда как простотията го залива.
Радвам се,че все още има хора като автора на този блог и още няколко умни и талантливи блогъри, които намират начин да кажат как виждат нещата.

Жойсо, Златке мила, кое повече те дерзае - защо в блога ми няма постинги или коментарите които правя?
Преди време, исах на един тип, че съм се регистрирал, именно, заради типчета като него. В тази категория влизаш ти, Сополток- а и още няколко Улични - превъзходни индивида.
Вярно, не се смеетге, ама се кефите яко....... за сега.
А това, че някои виждат нещата през задника си не ги прави умни, нито придава на тяхното виждане истинност.
И не си напрягай спиртосалата главица да не даде на късо, защото алко-парите са взривоопасни.
цитирай
81. saportok - Сополток-а, безспорно има ня...
14.12.2012 11:00
ofir написа:
joysii написа:
ofir написа:

Сополток-а, безспорно има някакъв интелект и печели симпатии в блога. Най- вече от финландската водка - Жойса. Обаче ! Същите тези типчета дето явно се насират от кеф, на иронизацията на Спароток-а, от страна на Сополток-а, пропускат две малки подробности. А именно:
На каквото постелеш, на такова ще си полегнеш.
Най-добре се смее този който се смее последен.

.......................
Знаеш ли каква финландска водка ще ти дам пък на теб,бе!
Защо в блога ти няма нито един постинг?
Никой не се смее- то това дето преобладава в сайта не е за смях. Човек не може да смее като вижда как простотията го залива.
Радвам се,че все още има хора като автора на този блог и още няколко умни и талантливи блогъри, които намират начин да кажат как виждат нещата.

Жойсо, Златке мила, кое повече те дерзае - защо в блога ми няма постинги или коментарите които правя?
Преди време, исах на един тип, че съм се регистрирал, именно, заради типчета като него. В тази категория влизаш ти, Сополток- а и още няколко Улични - превъзходни индивида.
Вярно, не се смеетге, ама се кефите яко....... за сега.
А това, че някои виждат нещата през задника си не ги прави умни, нито придава на тяхното виждане истинност.
И не си напрягай спиртосалата главица да не даде на късо, защото алко-парите са взривоопасни.

Скъпи ми господин анонимнико,регистриран специално заради такива като мене(както пишете по-горе).
Думите Ви съдържат за пореден път нескрита заплаха към мен и околните.
И така,изплашете ни по-силно,изплашете ни по-силно,моля!
Какво ще ни се случи всъщност?
цитирай
82. saportok - Нямате ли си друга работа бе хора...
14.12.2012 11:02
kansandilh написа:
chitatel7 написа:
Нямате ли си друга работа бе хора?


Най-сетне един здравомислещ човек!!!-сред коментаторите

Имаме си друга работа, уважаема госпожо или господине, ама нямаме акъл. Работата ни го е изпила. А хора без акъл какво могат да правят?-Ами ясно е: да се възхищават на най-големият акълия от безакълните-Запъртъчко. Но такива са законите на социалното изтласкване и подръжка в групата.
В група от умни, нормални хора, какво става?-Ами, обикновено на върха се изтласква най-умният и другите ако не са завистници, му се възхищават.
В група от безакълни, какво става?-Ами същото-на върхът се изтласква най-безакълният, а другите пускат лиги около него.

Бъдете жива и здрава, уважаема госпожо/господине, и се радвайте че Бог Ви е спасил от нашата откачена група.

Благодаря Ви за предупреждението,ще се пазим много от Вашата откачена група,господин kansandilh!
цитирай
83. apollon - О моля ви - как така някой дръзва да ...
14.12.2012 11:15
О моля ви - как така някой дръзва да критикува Спараток - ами той е зорницата на родния просветителски хоризонт - той кара българите да се гордеят, че са такива. И защо ще напуска - много ми е мъчно. Ще бъде скучно без него. Той е новият просветител. Новият Паисий Хилендарски. Новият бард на историческата революция. Нека все пак не приписваме на него всички грехове. Истината е, че комунистите направиха от българската историческа наука един повръщалник от манипулирани факти и инсинуации.
цитирай
84. gadfly - КУЛТУРЕН ТОН
14.12.2012 11:15
Аз като любител на траките искам да отбележа още нещо, което Спароток е пропуснал.

Наясно сме с представката кара-, която е от централноазиатския клон на траките и означава "черен". Например Каракитай (църен Китай) и Каракалпакстан (държава на черните калпаци). Населението им обаче не е черно, а е дръпнато. Както знаем, чернокожите са единтвените не-траки.

В Того има регион Кара. Съвпадение ? Не. Просто неудобна истина. Истината, е че в Того не живеят черни, а траки. В историческата наука с времето са се наслоили грешни прочити на "Кара", и историците са си помислили, че в Того живеят буквално черни хора. В 20 и 21 век дори се появяват фалшиви свидетелства, че там живеят чернокожи. Но както виждаме, в Каракитай и Каракалпакстан хората не са черни, въпреки топонимите. Стигнало се е дотам, че антибългарските сили е трябвало да *боядисат* африканците в черно, за да спасят лъжата, но не са успели - стъпалата и дланите им пак са си жълти.

Т.е. в Того също не живеят черни. Африканците са жълти, дръпнати, и са траки. Това е истината. Нека уважаваме писмеността си !
цитирай
85. leshoiad - Абсолютно вярно.
14.12.2012 11:19
stix написа:
Хора с неясен произход винаги са населявали нашата страна и са били явни или скрити провокатори, отричали са и осмивали нашето минало, присвоявали са историята ни и са я преиначавали. Този постинг има една единствена положителна характеристика, а тя е, че ясно и точно определя кой кой е в блоговото пространство, така че всеки може да си направи извод с кого контактува.



Постингът и целият блог имат за цел да пркажат как едно нискограмотна и посредствена маса хора се възползват от претенциите на един автор на фентъзи, за да превърнат сайта в нещо като ВИП брадър. Те си се хвалят взаимно, гласуват взаимно, кудкудякат си взаимно и са смешни колкото си щеш. Използват Савата като куче пазач,лаещо по осмиващите тия кухи и смешни величия с по 80 гласа.
Така че блогът, подиграващ фантасмагориите на един автор и безмозъчието на клакьорите му, е страшно полезен.
цитирай
86. saportok - КОЛЕГИ,ГЛАСУВАЙТЕ!
14.12.2012 11:20
Какво се случва,не разбирам.
Бива ли такова нещо.
Господин sparotok има за една статия по 150 гласа.
Днес се опитваме да го изпратим,както подобава на научната му кариера.
И виждаме,едва 50 гласа,че и 1/4 от тях против.
Моля,гласувайте,такова представяне е срамно.Не обичате ли господин sparotok?
цитирай
87. leshoiad - Савата пак захапа.
14.12.2012 11:23
Нали това искам бе, Сава? Да почнеш да се пенявиш, да кряскаш, да опикаваш постинга и да демонстрираш сам това, което казвам от месеци - ти си най-смешното нещо в това пространство.
И служиш едиинствено за шоу на интелигентните блогери.
Апропо, давай още, ужасно ме кефиш с инфантилността си.
цитирай
88. ofir - . Скъпи ми господин Ofir. Вашата ...
14.12.2012 11:28
saportok написа:
ofir написа:
.

Скъпи ми господин Ofir.
Вашата любов към господин sparotok е напълно разбираема и споделена от мен.
Благодаря Ви за признанието за моят интелект също така.
Понеже видях,че едва ли не ме обвинявате че съм скрит,покрит и анонимен,имам молбата:

Възможно ли е Вие, kasandlih и bulgarinut57 да се представите.
И тримата сте хиперактивни в този блог.
За познанията и интересът Ви от историята за пръв път научавам.
А нямате по една свястна публикация в блоговете си.
Моля,представете се и вървете в блоговете си,изразете себе си?
Малко е странно че точно такива елементи най-много говорят за правила и анонимност.

Ще удовлетворя молбата ти Сополток. Казвам се Офир, и съм представител на страната си, която носи същото име -Офир. Малко е библейско обяснението, но и това е част от историята. Поради факта, че представители на булевардните породи, към които спадаш и ти, използват написаното от блогери за явна подигравка и омаскаряване, реших, че е по-добре да не публикувам нищо, а да си джиткам свободно.
Между другото, интелекта ти не е чак толкова висок, при положение, че се стараеш да ми припишеш неща които въобще не съм засягал в коментарите си. И зада бъда по-ясен, защото най-вероятно ще затрудня мисловната ти дейност, ще поясня, че нивга не съм те обвинявал в анонимност, прикритост и прочее бълнувания.
цитирай
89. saportok - КОЛЕГИ,ГЛАСУВАЙТЕ!
14.12.2012 11:30
Какво се случва,не разбирам.
Бива ли такова нещо.
Господин sparotok има за една статия по 150 гласа.
Днес се опитваме да го изпратим,както подобава на научната му кариера.
И виждаме,едва 50 гласа,че и 1/4 от тях против.
Моля,гласувайте,такова представяне е срамно.Не обичате ли господин sparotok?
цитирай
90. ofir - Скъпи ми господин анонимнико, ...
14.12.2012 11:34
saportok написа:
ofir написа:

Скъпи ми господин анонимнико,регистриран специално заради такива като мене(както пишете по-горе).
Думите Ви съдържат за пореден път нескрита заплаха към мен и околните.
И така,изплашете ни по-силно,изплашете ни по-силно,моля!
Какво ще ни се случи всъщност?

Нескрита заплаха?! Човече, параноята те тресе много здраво.
Изглежда почваш да даваш на късо, което е добра новина.
цитирай
91. saportok - Потретвам,понеже е вашно:КОЛЕГИ,ГЛАСУВАЙТЕ!
14.12.2012 11:44
Какво се случва,не разбирам.
Бива ли такова нещо.
Господин sparotok има за една статия по 150 гласа.
Днес се опитваме да го изпратим,както подобава на научната му кариера.
И виждаме,едва 50 гласа,че и 1/4 от тях против.
Моля,гласувайте,такова представяне е срамно.Не обичате ли господин sparotok?
цитирай
92. letopisec - Разбира се, че
14.12.2012 12:07
Разбира се, че никой не би спорил с малоумни историчари на тема стара българска история, но...организираната малоумност, си е вече епидемия...Ето защо, предлагам да изпратят от МОН или МОНМ г-н траковеда спароток на специализация в МАНУ...и да специализира там вовеки-веков...айде...
цитирай
93. rumenige - Поздрави!
14.12.2012 12:21
Обичайте се хора и си помагайте, защото всяка изпратена енергия от нас във вселената се връща, както добрата, така и лошата.
цитирай
94. saportok - Много ефирен коментар. В случая не ...
14.12.2012 12:26
blackpredator написа:
Много ефирен коментар.
В случая не става въпрос за ефирен воал, а за потури.
Потури които Спаро слага на науката.
И много го харесвате дизайнера...
Харесват го такива като теб.
Баси етнографите!
Подобен фешън не предизвиква само усмивка.
Хилене, озъбване ако щеш...
Без значение ди капо или фине...

Господин Ofir нещо е зациклил на нервна почва.Изпуска си нервите и другият господин,kansandilh, е бил заразен от това.

Господин ofir!
Моля,изпийте си мемопланта!Хапчето за подпбряване на паметта
Ще Ви помогне да си спомните,къде по дяволите прибрахте снощи хапчето за нерви!
цитирай
95. saportok - Мамка му и прасе, много чакал, много ...
14.12.2012 12:38
hopfen написа:
Мамка му и прасе, много чакал, много нещо се събрало тук, виждам лешоядчето
кръжи ли кръжи, някоя и друга недоизклатена хиена се навърта също, няколко гарги припяват в хора на гъските, а аз имам само 13нули,
колежке angpiskova и още един двама от колегите, пазете се че ще пуцам!!!

Съгласно биологията,скъпи господин hopfen, чакали,хиени и лешояди се събират там,където има вмирисана мърша.
От Ваша гледна точка те са лоши,от гледна точка на Природата,те са чистачите,хигиенистите на замърсената среда.
цитирай
96. leshoiad - Малко лирично отклонение. Нами...
14.12.2012 12:50
Малко лирично отклонение.
Намирам, че офир и ккарандиш нне са прости хора и затова апелирам към тях и към всички гласували с минус.

Приемете спокойно критиките срещу Спароток. Не го издигайте на пиедестал. Факт е, че за да създаваш нови теории, трябва да си преди всичко учен, иначе си просто дилетант. Той не е археолог, историк, лингвист, тъй че постингите му може да са вълнуващи, но не са наука. Оттук са всички кавги - като език, стил, емоции са чудесни постингите му, но не са наука.
Това е.
цитирай
97. saportok - 17 човека са гласували против го...
14.12.2012 12:57
17 човека са гласували против господин sparotok да получи своето признание!
Кои са тези подлеци?
цитирай
98. patzolino - . . . но по принцип аз лично не посе...
14.12.2012 13:20
saportok написа:
... но по принцип аз лично не посещавам блогове,което не харесвам.


А как тогава ще обясниш няколкото часа, които си прекарал, за да напишеш тая глупост? Явно все пак често посещаваш блога на човека, с когото се заяждаш и си доста наясно с публикациите му. Май послъгваме нещо? :)
цитирай
99. marknatan - Но г-на сапартока, не думи, думи, ...
14.12.2012 14:03
Но г-на сапартока , не думи, думи, думи а дела трябват дела, на думи Вие фсинца путркрепяте г-на сапартока на дела рушите светлото му дело с-на ми -г-ата побрници на науката глишева и джойсева и вие сте тези които държите формуляра на Хисторито

И вместо да се обедините с това което Ви обединява и със сенилния Штапаров, без да съм забавен, потвърдил ит ой-като г-на Глишева и г-джийса мненеито и на Ваша мислост за Делот на славянските Братя, които , нема кво да делите на три развни половини, а стъпете както Вам обединили двамата братя славяни апостоли и просветители первших поборници славяскому язиком за моравцим, скажетя правдива г-на глишева и от там подайте си ваму руках от това и дали тоже Б е от линеара Б , както доказуйе г-на спаратока, тракийскаго, но они тоже славянъйх или е ето Б создадено от Първоапостолите Братя Кирила и Мефодия, както се поддържуе от г-на образованите поборника домакина г-на сапартока, с г-жа джойса и г-на глишева е прясвято дело на славянските първоучители, нека ви будат домашни обязоности , но нечего да Ви делят в ползу роду.

Вий -не сте се събрали всинца мърцина да обсуждате моята светла историческа личнуст, а да путкреоите научните стремления на г-на глишева , който може да пудействува и кату убединител на привидно противоречаяите платформи на блога бг раздиран от вопилите на преждеизкашающих г-жи , като может буйт назначен за модератур в блога.бг

Поради что Вие пусяхте таквиз революциоони помисли н-жду г-жата побрничка за народна наука и другата за нардоно радио, като Ви гледм сърцето ми се къса и посадихте различия в сърцата с думи думи думи и празни обеяания вмерсто да запретвате ръкави и предложите г-на глишева за мадуратор и светъл научен ръкиводител на платформата

Инвестиция, кояпто тежи цената си в БГНауката, а науката е злато
Колко кила сте Вие г-на глишева ? кажете им ако не знмаят какво пропущат инвесторите в бгнауката

Вие не знаехте ли че науката е злато Признайте си че не знаехте Това не са забвни неща

Нима вий не знаете серизната научна характеристика на ф-на глишева като модератур на науката завуршил за тази цел архиватроство Протегнете си ръце и не обсъждайте маловажните забвни неща които ви забавляват а погледне серизно на иначе поставените неотлоижни задачи юрез научното им решени назначението на г-на глишева за мадуратор в блога бг по примера на бг науката където както всички знаят различип в Делото по славното дело на двамата братя вие с г-на спаратока пламен родолюбец макар и неуважама съвсем сериозно от меня , нямате.
Нима Ви е не знаете, че моиравците са създали азбуката на славните, така като штапаров, ховорит !
В съединението е силата , сговорна дружина планина пувдига, как ще пувдигнете туй що с ене дига само с думи , с дела г-на сапартъка, а не со обсуждане на моята скромна личност,
не нам не нам а имени вашего поборници за наука и прусвета
нека в тъма просветне и душите страдлачески н за наука облещени се наситпт с доброта не на думите а на делат а ви
оставете мадурацията и оценките за мадама глишава м Вий запретнете ръкави прегърнете се и в уста са цаливайте и да не се сопрете доката делото на славянските братя първоотци на славянското племе не въздигнете ктао това на стефан рекс унгарски първоапостол и учител на унгарците, които не забравяйте откъде са дошли или Вие вече забравихте улисани от празни слова !?


много Ви моля вази сфинца и най паче думакина с поборника за наука и просвета г-жа глишева, г-жа дйойса не се занимавайте с празнословия и забвни неща а обединете си усилията сиус неуважавания от мен но за вас пламене поборник и будител в делото на славяните което Ви обединява и от там тръгнете Пак нека дедо Боже е свази аз с дедо Боже съм дал дума у работите му да не се бъркама, та няма нищо забавно куето да ви отвлича ут сериозната задача
цитирай
100. saportok - обещавам да разпространя подпи...
14.12.2012 15:30
letopisec написа:
обещавам да разпространя подписката във ФБ, така че моля, бройте и харесванията оттам...

Господин letopisec,
Къде е това,за което говорите?Моля,пратете линк!
цитирай
101. ofir - Иха Саполток, почваш да даваш фира. ...
14.12.2012 15:52
Иха Сополток, почваш да даваш фира. Забелязал съм, че когато някой блогер изпуска положението от контрол и нещата не се развиват по неговият сценарий, то неизменно прибягва до медикаментозни препоръки. Което е явен знак за слабост. Сополток, готиното е, че реагирайки по същият начин, ми даваш ясно да разбера, че 1/3 от целта ми е изпълнена.
Изключително постижение за толкоз кратко време.
цитирай
102. saportok - Отдавна смятам, че Спароток е бъ...
14.12.2012 15:56
mglishev написа:
leshoiad написа:
Отдавна смятам, че Спароток е българският Толкин.
Освен че ев сепхризнат майстор на фентъзито, той е прекрасен пример на търговията на едро в сайта, наричана Любими блогове.
Има 5-6 блогера, които редовно имат над 50 гласа на постинг, което ще рече, че и те са гласували на толкова - цигания до шия.

Както четох някъде, всички народи без папуасите в Нова Гвинея са българи.

Нобелова награда за фентъзи за Спароток.

Аре бе, Сава, що се бавиш:)))


Не само Толкин - той е цяла плеяда фантасти :)

Господа,който не чете sparotok,искам да Ви кажа,е пропадняк отрепков,който се занимава с баняджийска наука и тюрки.
Това е.
цитирай
103. saportok - ТИ НАСТИНА СИ НЕЩАСТНИК. . . - В СЪ...
14.12.2012 16:03
letopisec написа:
rumen221 написа:
ТИ НАСТИНА СИ НЕЩАСТНИК...

- В СЪЩНОСТ 90% ОТ ТОВА КОЕТО СИ НАПИСАЛ, С ЯЛОВА ИРОНИЯ, Е...

- ИСТИНА...!!!

- ИНТЕЛЕКТА ТИ Е ПИГМЕЙСКИ, А ЗНАНИЯТА ОСКЪДНИ..., ЗА ДА СИ ПРЕДСТАВИШ ПЕРИОД ПО-ДЪЛЪГ ОТ 1 000 ГОДИНИ... ТОВА ОБАЧЕ Е ДОСТАТЪЧНО ЗА ДА ЗНАЕШ ЧЕ РИМ, НАПРИМЕР Е СЪЩЕСТВУВАЛ САМО 500 ГОДИНИ... И ПОЧТИ ВСИЧКО ИЗВЕСТНО ДНЕС КАТО "РИМСКО" Е... КРАДЕНО...




както виждате автора не е оценил истинското значение на Библия Бесика, първата и единствено правилна религиозна книга...Просто си е замълчал, понеже очевидно е имало такава, друг въпрос е че не притежава способности да я прочете и днес, липсват му рецептори...Има и друга слабост: държи се като учен, а истинската наука е да се нападат учените...

Аз наистина не умея да оценявам цялото предоставено ми познание от sparotok(кой ли може).За библия бесика съм пропуснал,господин letopisec(сега забелязвам),а съм пропуснал и доста други неща.
Но и само това ако можем да прокараме в БАН да го публикуват на държавни разноски, добре ще е.

Засега обаче съм разочарован.
35 гласа.На какво прилича това?
Това да не е някое селско постче със снимки на правителството в него?Клюкина?
Аз очаквам подкрепа за колегата.Всъщност Вие не подкрепяте мен,а него!!!
Моля 150-те траколога по активно да гласуват,все пак инак има риск някой българин(57-58-ми и нагоре номер)да ги помисли за фалшиви профили.
Бъдете хора!!!
цитирай
104. patzolino - Определено съм на мнение, че е ...
14.12.2012 16:17
ofir написа:

Определено съм на мнение, че е пълна тъпня схващането, че истинска нАука имат право да правят нАъчни работници угодни на системата и правата вяра.

+1
цитирай
105. saportok - Хванаха микробус на Славчо Попа с ...
14.12.2012 16:23
apostapostoloff написа:
Хванаха микробус на Славчо Попа с тон контрабандна каракуда!

Дали ще падне цената на каракудата на борсата,господин apostapostoloff,та да закупя малко каракудени оции...
Това извън темата,извинете ме дами и господа.
цитирай
106. saportok - Напълно си прав, никак не съм прост. ...
14.12.2012 16:25
ofir написа:
Напълно си прав, никак не съм прост. Даже, бих казал, доста мъдър. .

А аз за себе си бих добавил,че съм и даже малко Велик!
цитирай
107. alexanderherzdorf - Сапартокчо, защо вместо да си тр...
14.12.2012 16:48
Сапартокчо, защо вместо да си трошиш празната глава по терминологии, които нито си учил, нито някога си бил обучаван да ползваш, не се захванеш с нещо полезно... Везане на гоблени примерно или разсад на домати.
цитирай
108. saportok - Абеее. . . . . в тая криза. . . . . пара ...
14.12.2012 17:03
antivlaks написа:
Абеее.....в тая криза .....пара ЙОК ! Ама имам едни чудесни тикви в бахчата ! Халал да му са ! Заслужава си ги !

Ами и тикви е добре да имате,господин antivlaks!
Само,ударете и по едно гласче за каузата!
цитирай
109. saportok - Не разбирам как може да се намират ...
14.12.2012 17:05
zaw12929 написа:
saportok написа:
Не разбирам как може да се намират злобари,които да гласуват с"не" на такова благородно предложение.


Винаги има!

И продължават,господине zaw12929.
sparotok има вече 21 противници в този блог.
Аз мислех да му помогна да се популяризира,вместо това дадох трибуна на враговете му....
цитирай
110. marknatan - ДА приветствуваме "инв...
14.12.2012 17:59

ДА приветствуваме "инвентурството" на проработилата научна платформа в куято вече инвестира г-н апостолова да изпълнява функцията на теле текст ! Съчетаване на полезното с приятното, отм това по голям инветсиционен план в ползу наукому няма. СЕдиш си и си четиш мадама глишева и побрниците и се усведум;еш немедленото за развитите на събитията предвидени от професионалисти,
Ето, че новата платформа работи г-на сапартокова, Няма заща да се притезнаете цялото живо тегло на г-на глишева, като убедителна убединителна .
ТА дори неуважаваният от мен невменяем сапарток и сенилният демограгф са изказали по ласкави оценки за неговата кунструктивна надурвена роля в ползу науката аотколкото целото отдване на поборницата джойса на археолози, а отдаването на археолози си е еотдаване на наука , Вие не знаехти ли това?
вфреме е г-н апостолофф да съубщи новинката по телетекста из блофа.

Г-н апостолоф да не ми да ви е зараязъл съквартираната?
Дочух,че на път за индия, черна крава му минала път и пак се върнал в хранилището?!

Нега пумогне за фундамента на основата за новата платфиорма немедленно с цел удържане на теглото на бг науакта с мадам глишева заела се патритиески да убедини усилията си в ползу траку.

П.П. Ету че новата платформа проработи - с телетекста на аппостулофф с пузмнаията на мадам глишефа и домакинствуто на домакина който не като прашкова да ни показва прашки в очите а серизоно се е донел.

"Подробностите са в дитайлите",

Вие не знаехте това, нали не знаехте , признайте си ,че не знаехте новият девиз на платформата !

Вие не знаехте тънката разлика между невменяемия спараток и сенилния демограф , но тя не е обединителната , а толото братско утношение към мадамата на унуката глишева ! Изберете мадам глишева за новото лице на ПЛАтформата

цитирай
111. saportok - Само показват любознателността на ...
14.12.2012 18:19
djani написа:
Само показват любознателността на българина, особено на националистична основа. А кой казва, че национализма е лошо нещо? Та, нали той ни е помогнал да се съхраним като нация. Всеки народ има корени в историята. И колкото по-далечна е тя в миналото, толкова са по дълбоки и те. Спараток е този, който има съществен принос, за да го осъзнаем. И не си помисляй да изчезваш от блога, Спораток!

Абсолютно подкрепям,дано господин sparotok вовеки остане в блога.И в блога!
цитирай
112. ofir - Напълно си прав, никак не съм прост. ...
14.12.2012 18:31
saportok написа:
ofir написа:
Напълно си прав, никак не съм прост. Даже, бих казал, доста мъдър. .

А аз за себе си бих добавил,че съм и даже малко Велик!

Ти - велик ?! Моля те, не ставай смешен !
цитирай
113. saportok - О моля ви - как така някой дръзва да ...
14.12.2012 19:07
apollon написа:
О моля ви - как така някой дръзва да критикува Спараток - ами той е зорницата на родния просветителски хоризонт - той кара българите да се гордеят, че са такива. И защо ще напуска - много ми е мъчно. Ще бъде скучно без него. Той е новият просветител. Новият Паисий Хилендарски. Новият бард на историческата революция. Нека все пак не приписваме на него всички грехове. Истината е, че комунистите направиха от българската историческа наука един повръщалник от манипулирани факти и инсинуации.

Комунистите са виновни,господине,те ни обърнаха на славянски вълни!
Но аз и господин sparotok ще ги борим смело и успешно!
Моля,подкрепете ни в борбата!
цитирай
114. joysii - 83. ofir -
14.12.2012 20:09
"Жойсо, Златке мила, кое повече те дерзае - защо в блога ми няма постинги или коментарите които правя?
Преди време, исах на един тип, че съм се регистрирал, именно, заради типчета като него. В тази категория влизаш ти, Сополток- а и още няколко Улични - превъзходни индивида.
Вярно, не се смеетге, ама се кефите яко....... за сега.
А това, че някои виждат нещата през задника си не ги прави умни, нито придава на тяхното виждане истинност.
И не си напрягай спиртосалата главица да не даде на късо, защото алко-парите са взривоопасни"
.........................
Това че в блога ти няма постинги говори,че си тъп и не си в състояние да напишеш нито един.
Илиии, нека допуснем още една възможност, че присъстваш в блогпространството с една единствена цел - да оплюваш опонентите на някой твой местен глуповат любимец.
И така - регистрирал се нашият, заради някакви си типове.
Ми а да ти видим акъла тогава,вземи ,че кажи нещо умно на тези типове.
Иначе - язък ти за регистрацията.
Досега само простотии си издрънкал.
...............
Накрая - само да отбележа - блог името ми е Джойси. Златка викай на майка си ,на сестра си,на жена си,на гаджето си....или там на някоя покрай теб.
цитирай
115. saportok - Аз като любител на траките искам да ...
14.12.2012 20:37
gadfly написа:
Аз като любител на траките искам да отбележа още нещо, което Спароток е пропуснал.

Наясно сме с представката кара-, която е от централноазиатския клон на траките и означава "черен". Например Каракитай (църен Китай) и Каракалпакстан (държава на черните калпаци). Населението им обаче не е черно, а е дръпнато. Както знаем, чернокожите са единтвените не-траки.

В Того има регион Кара. Съвпадение ? Не. Просто неудобна истина. Истината, е че в Того не живеят черни, а траки. В историческата наука с времето са се наслоили грешни прочити на "Кара", и историците са си помислили, че в Того живеят буквално черни хора. В 20 и 21 век дори се появяват фалшиви свидетелства, че там живеят чернокожи. Но както виждаме, в Каракитай и Каракалпакстан хората не са черни, въпреки топонимите. Стигнало се е дотам, че антибългарските сили е трябвало да *боядисат* африканците в черно, за да спасят лъжата, но не са успели - стъпалата и дланите им пак са си жълти.

Т.е. в Того също не живеят черни. Африканците са жълти, дръпнати, и са траки. Това е истината. Нека уважаваме писмеността си !

Аз искам да Ви поздравя,уважаеми господин gadfly,за това научно постижение,достигнато по дедуктивен път!Впечатлен съм,на мен ми отне години да го разбера как така африканците са жълти,пък са черни,ама са траки.
Обаче вече го разбрах де.
Браво на Вас!
цитирай
116. анонимен - Жоси, Златке драга, много са ти с...
14.12.2012 22:16
Жоси, Златке драга, много са ти слаби ангелите. Последователко на Херодот Локуморазтегливии, тук съм именно заради такива улични превъзходни като теб и Сополток-а. Няма нужда да пиша в блога си. Просто ще ви ........
И внимателно с алкохола. Не е добър съветник.
Обичам да се смея последен и все по-често го правя.
цитирай
117. saportok - Жоси, Златке драга, много са ти с...
14.12.2012 22:42
анонимен написа:
Жоси, Златке драга, много са ти слаби ангелите. Последователко на Херодот Локуморазтегливии, тук съм именно заради такива улични превъзходни като теб и Сополток-а. Няма нужда да пиша в блога си. Просто ще ви ........
И внимателно с алкохола. Не е добър съветник.
Обичам да се смея последен и все по-често го правя.

Господине,как успяхте да пишете като анонимен?
цитирай
118. blackpredator - хаха,
14.12.2012 23:11
saportok написа:
Господине,как успяхте да пишете като анонимен?

тя офирната е като спирохета.
разбираш, че имаш трипер като протече, пардон прочете...
цитирай
119. joysii - Жоси, Златке драга, много са ти с...
14.12.2012 23:41
анонимен написа:
Жоси, Златке драга, много са ти слаби ангелите. Последователко на Херодот Локуморазтегливии, тук съм именно заради такива улични превъзходни като теб и Сополток-а. Няма нужда да пиша в блога си. Просто ще ви ........
И внимателно с алкохола. Не е добър съветник.
Обичам да се смея последен и все по-често го правя.

......................
Слаби са ми ангелите? В какъв смисъл? Или поредните бля-бля простотии.
Алкохолът...какво за него?
Аз пия по 50гр, и то съвсеееем рядко. По празниците.
Лафът със смеха вече сме го чували. Кухарски е. Като теб.
Улична превъзходна е майка ти.
Нещо друго да имаш да ми кажеш?Или мисията на празния блог се изчерпи с два простовати коментара?
цитирай
120. joysii - 123. blackpredator - хаха,
14.12.2012 23:42
БП,здрасти.:):):)
цитирай
121. joysii - 117. ofir
14.12.2012 23:49
Чета коментарите ти отново.
Стилът ми е доста познат.
Особено натрапването на лафове за смеене последен.
Това тук го прави само един.С доста копия.Който непрекъснато врещи,че блоговете на тоя и оня били на един и същи човек.
С две думи-сещам се на кого е клонинг кухия блог ofir.
цитирай
122. saportok - Чета коментарите ти отново. Стилът ...
14.12.2012 23:53
joysii написа:
Чета коментарите ти отново.
Стилът ми е доста познат.
Особено натрапването на лафове за смеене последен.
Това тук го прави само един.С доста копия.Който непрекъснато врещи,че блоговете на тоя и оня били на един и същи човек.
С две думи-сещам се на кого е клонинг кухия блог ofir.

Очевидно човекът излиза от един профил и влиза в друг,но понякога много бърза и минава за анонимен.
кой мислите че е?
Другият бързак по писането с неудържими нерви в блога ми е май kansadilih...
цитирай
123. saportok - Обичайте се хора и си помагайте, ...
14.12.2012 23:55
rumenige написа:
Обичайте се хора и си помагайте, защото всяка изпратена енергия от нас във вселената се връща, както добрата, така и лошата.

По принцип след колко време се връща една изпратена енергия,господин rumenige?Средно...
Вижте,аз негативна енергия към никого нямам, то се вижда кои са бесовете.
цитирай
124. ofir - Чета коментарите ти отново. Стилът ...
15.12.2012 00:03
joysii написа:
Чета коментарите ти отново.
Стилът ми е доста познат.
Особено натрапването на лафове за смеене последен.
Това тук го прави само един.С доста копия.Който непрекъснато врещи,че блоговете на тоя и оня били на един и същи човек.
С две думи-сещам се на кого е клонинг кухия блог ofir.


Жаси, Златке драга, ама ти имаш ли нещо в пространството между ушите бе пиле, та да можеш да се сещаш за щяло и не щяло?
Между другото, всеки един човек, малко или много, е близо до истината, но ти скъпа подобрена, нямаш нищо общо с човеците и за това си на светлинни години от истината. Най-добре се върни при твоите близки родственици.
На клона ще се чувстваш съвсем на място.
цитирай
125. ofir - Жоси, Златке драга, много са ти с...
15.12.2012 00:06
saportok написа:
анонимен написа:
Жоси, Златке драга, много са ти слаби ангелите. Последователко на Херодот Локуморазтегливии, тук съм именно заради такива улични превъзходни като теб и Сополток-а. Няма нужда да пиша в блога си. Просто ще ви ........
И внимателно с алкохола. Не е добър съветник.
Обичам да се смея последен и все по-често го правя.

Господине,как успяхте да пишете като анонимен?


Няма невъзможни неща, Сополток! Важно е създаването на чувство на несигурност в елементарийте.
цитирай
126. demograph - saportok = на гръцки/нали и траките са гърци/ значи: слузест задник, псуващ хамалин
15.12.2012 06:16
От английски с българска фонетика - запъртък, малоумен, маломерен,недоразвит, закреял,запецнал,задръстен,завистлив,затапен,замърсен,заял/синоним на запецнал/..
Яйце с проблеми от интелектуално и физическо естество, застинал на ембрионално ниво.
Понеже е недорасъл се мъчи да се покатери на по-високо на гърба на другите, с надежда да бъде забелязан.
Но понеже www.sparotok.blog.bg е твърде високо дърво за катераческите му способности, запъртъкът ембрион се самозадоволява с ролята на червен червей.

Сега да си дойдем на тракийското:
Sap - Thracian - магарешки задник - /английски -слуз, мъзга/
or - Cypriot Sillabic - псувня, богохулник
tok - Linear B - строителен работник, хамалин
Слузест задник...да нямаш глисти?

Понеже за нас всичко е тракийски
Sparotok oзначава човекът с мисия, очистващ поток
sp - cliearing - thracian - чистещ
ar -flow -thracian - поток
ot -carian - person - човек
ok- linear B - mission - мисия
цитирай
127. saportok - От английски с българска фонетика - ...
15.12.2012 08:09
demograph написа:
От английски с българска фонетика - запъртък, малоумен, маломерен,недоразвит, закреял,запецнал,задръстен,завистлив,затапен,замърсен,заял/синоним на запецнал/..
Яйце с проблеми от интелектуално и физическо естество, застинал на ембрионално ниво.
Понеже е недорасъл се мъчи да се покатери на по-високо на гърба на другите, с надежда да бъде забелязан.
Но понеже www.sparotok.blog.bg е твърде високо дърво за катераческите му способности, запъртъкът ембрион се самозадоволява с ролята на червен червей.

Сега да си дойдем на тракийското:
Sap - Thracian - магарешки задник - /английски -слуз, мъзга/
or - Cypriot Sillabic - псувня, богохулник
tok - Linear B - строителен работник, хамалин
Слузест задник...да нямаш глисти?

Понеже за нас всичко е тракийски
Sparotok oзначава човекът с мисия, очистващ поток
sp - cliearing - thracian - чистещ
ar -flow -thracian - поток
ot -carian - person - човек
ok- linear B - mission - мисия

Лечението е трудно,почти невъзможно,а тези колеги определено са с мисия да спамят след като слезе от първа.
Нищо, аз да запазя всички поругателни коментари, ще ми трябват накрая.
цитирай
128. antivlaks - Абеее. . . . . в тая криза. . . . . пара ...
15.12.2012 09:10
saportok написа:
antivlaks написа:
Абеее.....в тая криза .....пара ЙОК ! Ама имам едни чудесни тикви в бахчата ! Халал да му са ! Заслужава си ги !

Ами и тикви е добре да имате,господин antivlaks!
Само,ударете и по едно гласче за каузата!

Съжелявам много ,но не владея техниката на двойното гласуване !
Нито "сателитни" профили имам !
........ама ми артисаха едни домати от миналата Събота (идеални за награди) ! Дали няма да му дойдат множко ,ако му ги изпратя и тях !?
Пазех ги за други велики личности ,но сега виждам ,че и Sparotok си ги заслужава !
цитирай
129. saportok - marknatan Но скъпи ми господин ...
15.12.2012 09:47
marknatan написа:
marknatan

Но скъпи ми господин marknatan.
Та тук ние всички си подаваме ръце.
Ето,аз пръв подадох ръка на господин sparotok,моят именит съименник с мисия.Но някакви злосторници ми хапят ръката.
После ръце ми подадоха joysii,leshoiad,letopisec,mglishev,blackpredator и много,много други!
Тук цари мир и благоденствие и Вие сте добре дошъл при нас!
Ние нямаме нищо против да обсъдим и светлият исторически анархизъм-както го нарекохте-стига да ни разкажете по-подробно за какво става въпрос?
А относно това да обсъдим Вас,също нямам нищо против.Аз лично Ви смятам за симпатичен млад човек,с познания по история на България,и с дарба да пише проза,който е обиден някому за нещо.
цитирай
130. saportok - Sparotok oзначава човекът с м...
15.12.2012 09:53
demograph написа:

Sparotok oзначава човекът с мисия, очистващ поток


Между другото,господин demograph:
Аз също имам мисия.Тъкмо гледах по discivery channel някакъв чичко, Стив Ъруин.
Наричат го ловеца на крокодили.
Моята мисия е да ме нарекат"ловеца на тракийци".Защото аз ще изловя тракийците,скрили своите културни нишки из цялото земно кълбо и ще надмина уважаваният господин saportok.

Между другото виждам,че тракийският Ви малко куца,както между впрочем и зрението Ви вече.Не се притеснявайте,случва се.Отнова да Ви се представя:
Не се казвам Сополток.Откъдето превеждате.

Казвам се Запорток.
Можете да си го изведете от древнотракийския баков термин Запор.
И от Древнотракийския енергетичен термин Ток.
Запор с Ток.
цитирай
131. joysii - 131. demograph -
15.12.2012 10:19
"От английски с българска фонетика - запъртък, малоумен, маломерен,недоразвит, закреял,запецнал,задръстен,завистлив,затапен,замърсен,заял/синоним на запецнал/..
Яйце с проблеми от интелектуално и физическо естество, застинал на ембрионално ниво.
Понеже е недорасъл се мъчи да се покатери на по-високо на гърба на другите, с надежда да бъде забелязан.
Но понеже www.sparotok.blog.bg е твърде високо дърво за катераческите му способности, запъртъкът ембрион се самозадоволява с ролята на червен червей."
............................
Демограф, я не изпростявай така!
Спароток е на висота - да ХВЪРЧИ В ОБЛАЦИТЕ и седи по клоните.Хабер си няма от история, археология и езикознание.Понеже не ги е учил в университет.
Седнал да ми пише:
"Виждаме, че няма изчезване на тракийски топоним, напротив, налице е продължение на използването му до ден днешен." и да упреква учените,че не знаели това. А ВСЪЩНОСТ БЪЛГАРСКАТА НАУКА ВИНАГИ Е ТВЪРДЯЛА ТОЧНО ТОВА - че траките като народ са се притопили и разпръснали и от тях са останали някои ТОПОНИМИ И ХИДРОНИМИ.
Какво ми се праска за откривател на Америка?
......
Или другото:
"...то в страната ни нямаше да я има смайващата антропологическа и генетическа хомогенност на населението..."
По-голяма глупост не бях чувала - та на всички е известно ,че точно на балканите е най-голямата мешавица и да говориш за хомогенност на населението е просто смешно.
КАКТО Е СМЕШЕН И ФАКТА, ЧЕ СПАРО ИЗТРИ ТОЧНО ТЕЗИ МОИ ДВА КОМЕНТАРА! :):):):)
......
Няма причина да дрънкаш глупости на САпорток,освен ако не искаш отново да ни впечатлиш с кретения.


цитирай
132. saportok - . . . но по принцип аз лично не посе...
15.12.2012 10:23
patzolino написа:
saportok написа:
... но по принцип аз лично не посещавам блогове,което не харесвам.


А как тогава ще обясниш няколкото часа, които си прекарал, за да напишеш тая глупост? Явно все пак често посещаваш блога на човека, с когото се заяждаш и си доста наясно с публикациите му. Май послъгваме нещо? :)

Но нима аз някъде съм казал,че не харесвам господин sparotok?Нито пиша в блога му да го плюя,нито подражавам на некултурното поведение на група с кръчмарски манталитет.
Напротив,харесвам си го и го предлагам за официализиране.А точно Вие,дето уж хич не ме харесвате,нямате бариера пред логореята,изразена предимно в обиди,а преди модерацията от страна на админите-в псувни.Разбирам, че това са ви не най-силните,а единствените доводи.Но...Придържайте се към минималната култура.Нека не всички разбират колко струвате.
Нали все пак...Мисля,патриотизъм,култура,наука.Все ключови думи.
Защото,повярвайте ми,само по коментарите ясно се разбира.Показахте си благохристиянските лица почти без изключение.
цитирай
133. marknatan - поименно г-на сапартъка, поименно, БРАВАС. маладци
15.12.2012 11:51
БРАВАС, г/на сапартока, поименно г-на сапартъка, поименно, БРАВАС, за индивид с три поста Вие надминахте пу пудаване на ръце гетският лизач!

пу пу пу или пуименно се сказваше, тя мадам глишева ша ма пуправи да прощавате ъа пзрвописа може би да е и именно ма Вие ми разбрахте Мисзлта имате тренниг ха ха ха с мислата на психопата боцка нъл тъй беше , както го е казал

Това е капитал г-не ИНВЕСТИЦИЯ Платформата пруработи Но ккакво има да делите и отхърлихте ут мен пудаденъта ръка да се обедините така както сте си подали ръцете и застанете зад Делото на апостолите на Славяните Кирил и Методи, дело уникално, значи тракийско с което сте на единакъл с поборника джойса мадам глишева леснописец да не Ви изброявам педалите , пардон Будалите си ръка.
А какво Вие смятате г-на сапартока, ми то не е математика, да Ви се обяснява, и Вие да пудавате формуляра, формулата ли беше в науката
И какъф е този осиморон който съчинихте за светлият исторически анархизъм който бил обиден някому Ми на ли ша потъмнее по дифолт и няма да е светъл
и какво да Ви се разказва лично, като той не е личен и всеки може да си го разпичата и да си гу чете аз уткъга призовавам да си купите принтери и да си упредаляте сам сами кво сте рабрали и кво не с куето разбирате до къде сте в матряла
ако разбирате 10 % от написаното сте на ниво бг доцент
ако разбирате 15 % от написаното сте на ниво бг професор
ако разбирате 20 % от написаното сте доцент европейско ниво
ако разбирате 25 % от написаното сте професор европейско ниво
на 30 % сте вече ниво професура в янки университет вест бряг
на 35 вист кост
Къде сте ВИЕ?
Ха ха ха ми че Вие се тествахте, да ви се разказвала Историята без начало и без край каквото е светлият исторически анрхизъм
Проверете сте къде сте и не роптайте

нямам нищо против да осветлим Делото на Апостолите което Ви обединява, а както знаете, а ако не знаете си губите времето с хистори, за мнението на светлия исторически анархизъм за това ДЕло което ВИ обединява и Ви кара да си пудавата ръка и сте се хванали на две хора, , водени от двамата братая апостоли сапартока и сапартъка , които в двузимерната плоскост на познанието си нереализирамче няма какво да делят а да се хващат с дело което Ви обединява и нямна какво да се обсъжда в светлината исторически анархизъм, където в тризмерното му пространстевно пространство такова НЕЩО Не съяествува . е -както го нарекохте-стига да ни разкажете по-подробно за какво става въпрос, какво да ВИ се разказва Вие да се провикавте от плоскостта на пузнанията си за ДЕЛОТО„ че го ВИждате , а аз да ВИ обяснявам каквот не виждам ?
Преценете се по скалата на ист анарх след като надминте порестъпника психопат гет по постове . но най-паче няма какво да делите Вие будалите су ръка с хапещите ръкава Ви сенилни штапаровци и нередовни спаратови всички имате един общ знаменател Делото. Кво делите ? Като Вие един и съя делителя


Ако ще си пишете за светлия ист анарх който бил тъмен, ха ха ха ,като северните тракийци мизийците, то пак същото излиза ха ха ха
а имате платформата на тепсия и то не от кой да е ! призната и от демогарфията на сенилния и от кривогледия
Манол Глишев "Никой и никога не е казвал, че Кирил и Методий са съставяли българска азбука. Съставили са глаголическата азбука за моравските славяни (за прадедите на чехите и словаците, ако не знаеш."
цитирай
134. saportok - БРАВАС, г/на сапартока, поименно ...
15.12.2012 12:17
marknatan написа:
БРАВАС, г/на сапартока, поименно г-на сапартъка, поименно, БРАВАС, за индивид с три поста Вие надминахте пу пудаване на ръце гетският лизач!

Благодаря Ви за коментара,господин marknatan!Също и за поздравите.
Кой е гетският лизач?Какво лиже?
Вижте,аз за лицата свети-свети Кирил и Методий все още нищо не съм написал и не съм успял да докажа,че са траки.Засега се ограничавам с по-световни тракийски проблеми.Например по въпроса,който засегнахте,славяните,ами те тоже са траки!
А Вие нима не искате да ни подадете ръка господине?
И поради что?
Въпреки това на мен продължавате да сте ми симпатичен,ако и поведението Ви да е твърде дръпнато.
цитирай
135. saportok - Определено съм на мнение, че е ...
15.12.2012 12:21
patzolino написа:
ofir написа:

Определено съм на мнение, че е пълна тъпня схващането, че истинска нАука имат право да правят нАъчни работници угодни на системата и правата вяра.

+1

+1

Последният да тегли чертата и да направи математиката,защото ми е забранено да смятам.
цитирай
136. saportok - Сапартокчо, защо вместо да си тр...
15.12.2012 14:09
alexanderherzdorf написа:
Сапартокчо, защо вместо да си трошиш празната глава по терминологии, които нито си учил, нито някога си бил обучаван да ползваш, не се захванеш с нещо полезно... Везане на гоблени примерно или разсад на домати.

Ами че това е супер полезно,уважаеми господин alexanderherzdorf.
Освен това Вие откъде разбрахте,че съм учил шиене на гоблени?
Много сте добър в отгатването!
цитирай
137. saportok - Жоси, Златке драга, много са ти с...
15.12.2012 16:25
joysii написа:
анонимен написа:
Жоси, Златке драга, много са ти слаби ангелите. Последователко на Херодот Локуморазтегливии, тук съм именно заради такива улични превъзходни като теб и Сополток-а. Няма нужда да пиша в блога си. Просто ще ви ........
И внимателно с алкохола. Не е добър съветник.
Обичам да се смея последен и все по-често го правя.

......................
Слаби са ми ангелите? В какъв смисъл? Или поредните бля-бля простотии.
Алкохолът...какво за него?
Аз пия по 50гр, и то съвсеееем рядко. По празниците.
Лафът със смеха вече сме го чували. Кухарски е. Като теб.
Улична превъзходна е майка ти.
Нещо друго да имаш да ми кажеш?Или мисията на празния блог се изчерпи с два простовати коментара?

Предполагам,че някой от най активните покрай "мисията sparotok" има и втори че и повече блог, с който си допълва 150-те перманентни гласа,че какво пречи на такъв тесен специалист,и много мъдър при това и да коментира.
Размисли на глас,госпожо joysii!
цитирай
138. saportok - Абеее. . . . . в тая криза. . . . . пара ...
15.12.2012 16:28
antivlaks написа:
saportok написа:
antivlaks написа:
Абеее.....в тая криза .....пара ЙОК ! Ама имам едни чудесни тикви в бахчата ! Халал да му са ! Заслужава си ги !

Ами и тикви е добре да имате,господин antivlaks!
Само,ударете и по едно гласче за каузата!

Съжелявам много ,но не владея техниката на двойното гласуване !
Нито "сателитни" профили имам !
........ама ми артисаха едни домати от миналата Събота (идеални за награди) ! Дали няма да му дойдат множко ,ако му ги изпратя и тях !?
Пазех ги за други велики личности ,но сега виждам ,че и Sparotok си ги заслужава !

Аз мисля,да не разваляме хубавото развлечение с домати.Смехът е здравословен,доматите на са,господин antivlaks,поне не и по начина,по който ги предлагате.
Аз имам по - здравословно предложение за доматите.Нарежете ги.Аз имам ракия,домашна.И заедно ще напишем някой исторически постинг.
Ще бием по качество всички останали,защото две глави мислели по-добре.
цитирай
139. marknatan - г/на сапартока
15.12.2012 18:37
Чини ми се вашето повърхностно , но чуствително утношение към науката при липсата на интелект си остава държането на крайници с мадам глишева , поборницата джойса и ся асталная

Та като как г-на сапартока не сте успяли да докажете, че са траки апостолите на славяните, са траки, като в следващото си изречение сте доказали,че славяните са траки, г-на сапартока !

"Вижте,аз за лицата свети-свети Кирил и Методий все още нищо не съм написал и не съм успял да докажа,че са траки. .Например по въпроса,който засегнахте,славяните,ами те тоже са траки!"

Забележително уткруевение г-на спаратока забележително !

Какво имате да делите с толкова много пузнания освен по=здраво да ги държите а по здравото държането става с повече крайници !

Здравата курава тракийска логика на г-на неуважаемия от меня спаратока е неделимо присъствуваща в пудалите се поборници Хвала !

Ви убеднява повече от държането на крайници на мадам глишева г-жа джойса и другие поборници изложени пуименно

Та и в ползу той е доказал , че северните траки са мизийците и застава зад Вази с г-на глишева и Делото на апостолите зад куето сте застанали всинца без да се разумеете по дифолт на необходимост на разум а не накрайници

Какво има да делите пудайте или пуемете крайника и застеанете с това което ви обединява , макар . че може би вашето повърхностно отношение Вие да го държите отблъсква държащите на делото на славяните г-на сенилния штапаров, невменяемия сапартока които обаче са фпичатлени колкото вази от уменията и държането на мадам глишева за което немедлинно се обединете

та вие няма кво да делите . след като така здраво го държите пузнанието !
Манол Глишев "Никой и никога не е казвал, че Кирил и Методий са съставяли българска азбука. Съставили са глаголическата азбука за моравските славяни (за прадедите на чехите и словаците, ако не знаеш."



цитирай
140. saportok - Но скъпи ми господине marknatan. ...
16.12.2012 10:38
Но скъпи ми господине marknatan.
Моля,не показвайте неуважение към господин sparotok в моят блог.
После почитателите му справедливо мене бият.
Съжалете се над мен.Бъдете тракиец!Благороден и великодушен.
цитирай
141. saportok - Всичко свърши!
16.12.2012 16:37
Време е за ужасяващата рекапитулация,дами и господа.
В този пост става ясно,че тук господин sparotok има 22 врагове и 60 приятели. Положителната му статистика е 38 гласа,което е около 1/4 от това,което събира обикновено.Даже и да ги сумираме до 82 гласа,пак получаваме половината от положителните му гласове в блога.Даже и към тях да добавим 15 гласа от фейсбук на господин Милчев...Пак доникъде.2/3 от това,което трябва,и то с много противници.
Ами засрамете се.За новини му ги давате,а днес поне 80 приятели на господин sparotok проспаха да гласуват за него. Сега заради Вас човекът ще си отиде без да е научнопризнат.Вие сте виновни!
цитирай
142. shtaparov - За твоя блог най-важни са постиж...
23.12.2012 00:34
За твоя блог най-важни са постиженията и приносите на г-н saportok,a не на г-н sparotok!
цитирай
143. liubopiten - За този блог са важни всички виждания, ако са виждания.
27.12.2012 13:41
Но тук не е место за упражнения в мръснишки пируети.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: saportok
Категория: Хоби
Прочетен: 841033
Постинги: 13
Коментари: 1467
Гласове: 948
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930