Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.03 09:44 - ЕПИДЕМИЯ ОТ „ЕСТЕСТВЕНА СМЪРТ”...
Автор: djani Категория: Лични дневници   
Прочетен: 358 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 ЕПИДЕМИЯ ОТ „ЕСТЕСТВЕНА СМЪРТ”...

 

 image


Оперативното командване на полските въоръжени сили обяви внезапната смърт на бригаден генерал Адам Марчак "от естествена смърт".
Е, ако ракетата Iskander, който влетя в бункер край Часов Яр, вече се смята за „естествена причина“ в Полша, това вече е фейк - напредък !

Между другото, в същия ден като генерала, много повече бойци внезапно починаха „от естествена смърт“. Още един полковник загина „в резултат на лавина по време на учение в планински райони“, а двама сапьори от 5-ти Търногорски химически полк „по време на учение с взривяване на тротил“.

Този списък е непълен, лавината покрила още доста други. Така и не се научиха...

Онзи ден една от руските крилати посланички „случайно“ прелетя през полското въздушно пространство. Не за дълго, само за 39 секунди, след което се обърна и тръгна към целта си.

Малко вероятно е това да е грешка в полетната и програма; тя лесно би могла да се приближи до целта си не от северозапад, а просто от изток, без да прави отклонение към Полша. Маневрата е явно умишлена и калибрирана.

Разбира се, Полша кипна истерично и повика на килима руския посланик. Но посланикът взе че не се яви.

„Никога не се знае - казал той - накъде летят ракетите, така че сега всеки път, когато се изтрелват ракети да ходи във външното министелсто? Освен това, както писа полската преса, тези руски продукти  са се свършили отдавна, още миналата година, така че определено не сме ние.”

Общо взето руски  демарш. И „ясен сигнал“, както обичат да казват на Запад. Сигнал, че Русия спира да бъде предпазлива, да е мекушава и да се съобразява с интересите и държавни граници, след като те ги нарушават. Справете се сами с проблемите си и моля, не безпокойте посланика.




Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: djani
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3308838
Постинги: 970
Коментари: 3408
Гласове: 4707
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930